ΑΕ Σπάρτη: Εξόφλησε και τον Ράντι και πήρε πίσω βαθμούς!

Συνέπεια λόγων και πράξεων από τη διοίκηση της ΠΑΕ

Πέμπτη, 15 Νοέμβριος 2018 14:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΑΕ Σπάρτη: Εξόφλησε και τον Ράντι και πήρε πίσω βαθμούς!

Η νέα διοίκηση της ΑΕ Σπάρτη, με πρόεδρο τον Γιώργο Πολολό, αποδεικνύεται ιδιαίτερα αξιόπιστη στις δεσμεύσεις της, γεγονός που δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας στις τάξεις του φίλαθλου κοινού.

Όπως γράφει το footballleagunews.gr, ένα 24ωρο πριν εκπνεύσει η προθεσμία (μεσάνυχτα 16ης Νοεμβρίου) η Σπάρτη εξόφλησε και τρίτο ποδοσφαιριστή, αποφεύγοντας την οριστική αφαίρεση βαθμών. Συγκεκριμένα, μετά τους Γιώργο Μπουζούκη, Παναγιώτη Κατσίκη οι Λάκωνες εξόφλησαν τον Ίμπαν Ράντι και έτσι η διοργανώτρια ανακοίνωσε ότι επιστρέφονται οι τρεις βαθμοί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League έχει ως εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται τρεις (3) βαθμοί στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 9 Νοεμβρίου 2018 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ.: 109/2018 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω της πλήρους και ολοσχερής εξόφλησης του δικαιούχου ποδοσφαιριστή IYANGA IBAN TRAVIESO και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 4 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» τις επόμενες ημέρες, στόχος της ΠΑΕ είναι να διευθετηθούν και οι υπόλοιπες οικονομικές εκκρεμότητες της ομάδας, έτσι ώστε να εκλείψει οριστικά ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών και η αποβολή από το πρωτάθλημα. Έτσι, θα δοθεί η δυνατότητα στον Αντρέι Τσερνίσοφ και τους ποδοσφαιριστές τους να ασχοληθούν αποκλειστικά με αγωνιστικά ζητήματα, ώστε να φτάσουν στον στόχο τους που είναι μια καλή πορεία και η διεκδίκηση μιας καλής θέσης στη βαθμολογία.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti