Μαζί με τη Σπάρτη για τη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα!

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Οι φίλαθλοι καλούνται να δώσουν δυναμικό «παρών» στον αγώνα της Τετάρτης

Τρίτη, 20 Νοέμβριος 2018 13:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μαζί με τη Σπάρτη για τη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα!

Η ΑΕ Σπάρτη έχει γυρίσει «σελίδα», αφήνοντας στο παρελθόν όλες τις δύσκολες στιγμές, επιλύοντας σε καθημερινή βάση όλα τα προβλήματα. Πλέον, βαδίζοντας στη νέα εποχή, η  ομάδα αποπνέει ένα «υγιές» προφίλ  μετά από αρκετό χρονικό διάστημα και αυτό φαίνεται από την διάθεση των παικτών, αλλά και όλων των στελεχών της ομάδας που εργάζονται με ιδιαίτερο ζήλο. Είναι θέμα χρόνου η Σπάρτη να βρει το βηματισμό που χρειάζεται, αφού η δουλειά που γίνεται από προπονητικό τιμ, είναι υψηλού επιπέδου.

Η δύναμη μιας ομάδας είναι ο φίλαθλος κόσμος που έχει στο πλευρό της! Σε αυτή την χρονική στιγμή, η Σπάρτη χρειάζεται τη δυναμική στήριξη των φίλων της! Όλων εκείνων των υποστηρικτών που έχουν ονειρευτεί μια ομάδα, η οποία θα αγωνίζεται για πολλά χρόνια στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαιρικού «γίγνεσθαι».

Οι Σπαρτιάτες -αλλά και οι υπόλοιποι Λάκωνες- διαπιστώνουν ότι η ΑΕ Σπάρτη  είναι η «ατμομηχανή» που κινεί το ποδοσφαιρικό «τρένο» της Λακωνίας, είναι η ομάδα που παρακινεί αρχές, διοικούντες, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στους νεαρούς αθλητές, αλλά και να πασχίσουν για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών. Απώτερος σκοπός η προβολή, ανάδειξη και  Λακωνίας.

Έτσι, λοιπόν, στον δύσκολο αγώνα της ΑΕ Σπάρτη κόντρα στα Τρίκαλα (Τετάρτη 21/11 - 3:00 μμ – Δημ. Στάδιο Σπάρτης) , οι φίλαθλοι της Λακωνίας οφείλουν να δώσουν βροντερό «παρών» και να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Αντρέι Τσερνίσοφ, «σπρώχνοντάς» τους στο θετικό αποτέλεσμα. Η «φωνή» των φιλάθλων πρέπει να γίνει αισθητή προς τους αντιπάλους. Με δεδομένο σεβασμό στη φιλοξενούμενη ομάδα, στηρίζουμε την ΑΕ Σπάρτη για μια νίκη και μια γενικότερη πορεία, αντάξια της ιστορίας της «Μπάρτσα» και της πόλης. Γι’ αυτό, το σύνθημα που κυριαρχεί  είναι: «Ήμουν κι εγώ στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα!»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος