Στις 5/12 η γενική συνέλευση του Σκοπευτικού Σπάρτης

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Σάββατο, 01 Δεκέμβριος 2018 10:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στις 5/12 η γενική συνέλευση του Σκοπευτικού Σπάρτης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης συνήλθε σε συνεδρίαση στις  20  Νοεμβρίου και αποφάσισε ότι η ετήσια γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 (από 15:00 – 19:00) στα γραφεία του Ομίλου του (Αγίου Νίκωνος 65). Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης θα διεξαχθούν και οι αρχαιρεσίες του Ομίλου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής τριετούς διάρκειας.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η ετήσια γενική συνέλευση θα  πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.

Σημειώνεται ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα μέλη του Ομίλου που έχουν συμπληρώσει το 35ο έτος της ηλικίας τους, είναι οικονομικά ταχτοποιημένα και είναι τουλάχιστον ένα χρόνο εγγεγραμμένα στον Όμιλο.

 Όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, θα πρέπει να υποβάλουν στον Όμιλο σχετική δήλωση (υπόδειγμα δήλωσης μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία του Ομίλου) με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 (έως 18:00).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος