«Εύστοχο» στον σκοπό του το τουρνουά 3x3 στον ΙΝ Οσίου Νίκωνος Σπάρτης! (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 16:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Εύστοχο» στον σκοπό του το τουρνουά 3x3 στον ΙΝ Οσίου Νίκωνος Σπάρτης! (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 1/12 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Οσίου Νίκωνος Σπάρτης, το τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3x3, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν του πολιούχου της Σπάρτης Οσίου Νίκωνος.

Το τουρνουά απευθυνόταν σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και διοργανώθηκε από τον Ιερό Ναό του Οσίου Νίκωνος, την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και το γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης.

Το «παρών» έδωσε και ο κ. Γ. Γιαννόπουλος προπονητής, μέλος της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, ο οποίος μίλησε στα παιδιά ενώ παρευρέθηκε και ο α΄ αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος.

Από τους διοργανωτές εκφράζονται ολόθερμες ευχαριστίες στον χορηγό του τουρνουά, στο τμήμα Ερυθρού Σταυρού Σπάρτης, καθώς και σε όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία του γεγονότος.

Φωτο: ΙΜΜΣ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti