Εγκαινίασε συνεργασία με εκπαιδευτήριο η Ακαδημία Ολυμπιακού Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2018 15:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκαινίασε συνεργασία με εκπαιδευτήριο η Ακαδημία Ολυμπιακού Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στη Σπάρτη ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία της με το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο «Πολυχρονάκου» για το τρέχον σχολικό έτος 2018-2019.

Η συνεργασία αφόρα σε θέματα τεχνογνωσίας σχετικά με το ποδόσφαιρο στις μικρές ηλικίες και απευθύνεται σε όλους τους μαθητές του σχολείου. Μια φόρα την εβδομάδα θα πραγματοποιείται μάθημα εντός του εκπαιδευτηρίου, ενώ δύο φορές (την εβδομάδα) θα διεξάγεται προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας (κλειστό γήπεδο). Σημειώνεται ότι θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες και αγώνες επίδειξης εντός του εκπαιδευτηρίου, άλλα και στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας. Επιπλέον, η Σχολή Ολυμπιακού Σπάρτης αναμένεται να συμμετάσχει και σε γιορτές που οργανώνει το εκπαιδευτήριο.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, οι μαθητές και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες του Ολυμπιακού στο Στάδιο Καραϊσκάκη με παροχή εισιτηρίων – δωρεάν προσκλήσεων. Τέλος, οι μαθητές του εκπαιδευτηρίου θα έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν σε προνομιακές τιμές στην Ακαδημία Ολυμπιακού Σπάρτης.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την οικογένεια Πολυχρονάκου και ιδιαίτερα τον Δημήτρη   Πολυχρονάκο» αναφέρουν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Νικόλας Πανταζόπουλος και Ανδρέας Παναγάκης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα