ΑΕ Σπάρτη: «Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Γ. Πολολός»

Επισημάνσεις για το πρακτικό εκλογής νέου ΔΣ

Τρίτη, 05 Μάρτιος 2019 14:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΑΕ Σπάρτη: «Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Γ. Πολολός»

Διευκρινιστική ανακοίνωση αναφορικά με το πρακτικό εκλογής νέου ΔΣ και νέου προέδρου εξέδωσε η ΑΕ Σπάρτης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Για την αποκατάσταση του ορθού και τη σωστή αναφορά των πραγματικών γεγονότων θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τα κάτωθι:

Σύμφωνα με την 1501578 «Αίτηση καταχώρησης πρακτικού ΓΣ για την εκλογή ΔΣ και πρακτικού ΔΣ για την συγκρότηση αυτού σε σώμα και παροχής εξουσιοδοτήσεων» η οποία καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ στις 25.01.2019, έγινε ορισμός του νέου ΔΣ στην ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ όπου ορίζεται Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος ο κος Πολολός Γεώργιος του Δημητρίου. Το ΓΕΜΗ με τη σειρά με το υπ αριθμ 11091 / 29.01.2019 έγγραφό του, ζήτησε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να ενημερώσει σχετικά με την νομιμότητα συμμετοχής των μετόχων στη ΓΣ από στην οποία ορίστηκαν τα μέλη του νέου ΔΣ της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ.

Στις 18.10.2019, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωνε τα πιστοποιητικά για την Football League και στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση, ο πρόεδρος Γιώργος Ζωης παραιτήθηκε με αποτέλεσμα η Επιτροπή να μείνει ακέφαλη και ουσιαστικά ανενεργή.
Αυτό σημαίνει ότι μια σειρά σοβαρών ζητημάτων που αφορούν τον αθλητισμό και τις ΠΑΕ, όπως Αυξήσεις Μετοχικών Κεφαλαίων, μεταβιβάσεις μετοχών και αλλαγές ΔΣ να μην μπορούν να εγκριθούν. Επίσης, δεν μπορεί να ελεγχθεί κανένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο που μπορεί να συνδέεται με σωματεία ή ΑΑΕ και γενικά δεν μπορεί να γίνει από την ανεξάρτητη αρχή κανένας οικονομικός ή διαχειριστικός έλεγχος.

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 18.02.2019 νέος πρόεδρος στην ΕΕΑ, αναλαμβάνει ο Στέφανος Στεφανόπουλος.

Η Επιτροπή, έχει προωθήσει την έγκρισή της προς το ΓΕΜΗ και αναμένεται εντός τον επόμενων ημερών (αν όχι ωρών) να εγκριθεί η αίτηση 1501578 «Αίτηση καταχώρησης πρακτικού ΓΣ για την εκλογή ΔΣ και πρακτικού ΔΣ για την συγκρότηση αυτού σε σώμα και παροχής εξουσιοδοτήσεων.

Άλλωστε η αλλαγή στην εκπροσώπηση της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι σε όλα τα έντυπα του Υπουργείου Εργασίας (ΟΑΕΔ, Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, κ.λπ.) που αναρτώνται στο πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη» ο κος Πολολός Γεώργιος του Δημητρίου υπογράφει σαν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος – Νόμιμος Εκπρόσωπος».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα