Πρωτιά για τον Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ν. Ελλάδος (ΦΩΤΟ)

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Τρίτη, 02 Απρίλιος 2019 14:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρωτιά για τον Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ν. Ελλάδος (ΦΩΤΟ)

Από το Σάββατο 23/3 έως τη Δευτέρα 25/3/ πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος, το οποίο διοργάνωσε ο ΝΑΣ Καλαμάτας «ΑΙΟΛΟΣ» για σκάφη τύπου Optimist και Laser 4.7.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 85 αθλητές από 9 ομίλους της χώρας. Η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας αποτελούνταν από τρείς αθλητές στην κατηγορία Laser 4.7: Τον Ανδρέα Μπουτεράκο, τη Σοφία Μπουτεράκου και τον Μιχάλη Πολυμενάκο,   και 8 αθλητές στην κατηγορία Optimist: Βαϊα Γούλα, Κωνσταντίνο Γούλα, Δημήτρη Δημακάκο, Γεώργιο – Ιωάννη Μπουτεράκο, Σωτήρη Παναγάκη, Πρόσπερ Σεβεράκ, Αλεξάνδρα Σιγουλάκη και Ελένη Σιγουλάκη.

Ο Ναυτικός  Όμιλος Λακωνίας κατέκτησε:
- Την 1η θέση στα κορίτσια με την Σοφία Μπουτεράκου στην κατηγορία Laser 4.7 και
- Συμμετοχή αθλητών στην πρόκριση για την Εθνική Ομάδα Laser 4.7 και  Optimist

«Οι αθλητές μας και ο προπονητής μας Στέφανος Μουγάκος αξίζουν τα συγχαρητήρια μας για τις επιδόσεις τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος