Μια επιτυχημένη χρονιά έκλεισε για τον στίβο του Σπαρτιατικού

Πέμπτη, 11 Ιούλιος 2019 14:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μια επιτυχημένη χρονιά έκλεισε για τον στίβο του Σπαρτιατικού

Με τη συμμετοχή αθλητών-τριων του στα Πανελλήνια πρωταθλήματα ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο το τμήμα στίβου του Σπαρτιατικού ΓΣ.

Πιο συγκεκριμένα:
- στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων ο Κωνσταντίνος Πασπαλιάρης, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε αυτήν την κατηγορία, με μια καλή κούρσα στα 1500 μ.  κατέλαβε την 6η θέση με ατομική επίδοση 4.09.77
- στην κατηγορία των Παίδων-Κορασίδων η Σοφία Καναρά, μετά από μια δύσκολη χρονιά με πολύ έντονο ανταγωνισμό, πέρασε στους τελικούς των 100 μ. και 200 μ. και κάνοντας ατομικά ρεκόρ 12΄΄67 και 26΄΄69, κατέλαβε την 10η και 16η θέση, αντίστοιχα.
  Στο αγώνισμα των 200 μ. ο Σπαρτιατικός εκπροσωπήθηκε και απο τη Μπιάνκα Μπάλαν, η οποία έτρεξε την απόσταση σε 27΄΄60, χωρίς να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Δυναμική επιστροφή έκανε ο Γεώργιος Σταυρόπουλος, ο οποίος ύστερα από έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τον χειμώνα, έτρεξε τα 1500 μ. σε 4.24.79, κατακτώντας τη 17η θέση ανάμεσα σε 33 αθλητές, επιτυγχάνοντας παράλληλα ατομικό ρεκόρ. Συνέχισε την επόμενη μέρα με τα 800 μ. (με νέο ρεκόρ 2.05.32), χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.

Την πρώτη της συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα αυτής της κατηγορίας κατέγραψε η παγκορασίδα Τριαντάφυλλη Σταυροπούλου στα 1500 μ., η οποία με επίδοση 5.07.81 κατέλαβε την 13η θέση από τις 24 αθλήτριες και την 4η απο τις 11 παγκορασίδες που συμμετείχαν, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

«Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά μας για την προσπάθεια και τους κόπους όλης της χρονιάς! Συνεχίστε να προσπαθείτε και η επιτυχία θα σας χτυπήσει την πόρτα αυτοπροσώπως», αναφέρει το τμήμα στίβου του Σπαρτιατικού.

Τέλος, απευθύνει ευχαριστίες στη διοίκηση του Σπαρτιατικού, σε επαγγελματίες που ανέλαβαν τον εργομετρικό-διατροφολογικό έλεγχο και την ενδυνάμωση των αθλητών, τον Χρήστο Πριστούρη για τη αμέριστη στήριξη του και όλους τους γονείς για τη φυσική τους παρουσία και συμμετοχή.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti