Πρωταθλητής Λακωνίας ο Μολαϊκός

Ξανά στην πρώτη θέση του λακωνικού ποδοσφαίρου, μετά από 15 χρόνια, βρίσκεται ο Μολαϊκός από το απόγευμα της Κυριακής 22/4,...
Τετάρτη, 25 Απρίλιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρωταθλητής Λακωνίας ο Μολαϊκός
Ξανά στην πρώτη θέση του λακωνικού ποδοσφαίρου, μετά από 15 χρόνια, βρίσκεται ο Μολαϊκός από το απόγευμα της Κυριακής 22/4, όταν κέρδισε την ΑΕ Δήμου Σκάλας 4-0  και εξασφάλισε την πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας 2011-2012.
Για την ιστορία, τα γκολ της νίκης πέτυχαν στο 22 ο Σπύρος Βουλτσίδης, στο 34 ο Κλέαρχος Τζώρτζης, στο 57 και στο 72 ο Παναγιώτης Κοντάκος. Ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τους παίκτες και τους 200 φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στη Σκάλα και γλέντι στην πλατεία των Μολάων. Το πάρτυ μόλις ξεκίνησε....... Ακολουθούν αγώνες μπαράζ για άνοδο στην 4η Εθνική αρχής γενομένης από τις 13/5 με τον Εθνικό Μελιγαλά, ενώ στις 16/5 ο Μολαϊκός θα βρεθεί στο Πόρτο Χέλι για να αντιμετωπίσει τον Πορτοχελιακό. Στις 20/5, ο Μολαϊκός αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Παναρκαδικό.
Μολαϊκός: Μπουρσούκ, Ζώταλης, Κότσαλης (Ι. Δούκας), Αβδούλος, Βουλτσίδης, Αδρακτάς, Κοντάκος, Γεώργας, Τζώρτζης, Γραμματικάκης (Γκίζης), Διαμαντάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti