Στο Μαίναλο η ορειβατική οικογένεια της Ελλάδας για την 72η Συνάντηση

Για πρώτη φορά στο Μαίναλο πραγματοποιείται φέτος η 72η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση, την οποία διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης,...
Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Μαίναλο η ορειβατική οικογένεια της Ελλάδας για την 72η Συνάντηση
Για πρώτη φορά στο Μαίναλο πραγματοποιείται φέτος η 72η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση, την οποία διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης, ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης και ο Δ. Τρίπολης.
Συνδιοργανωτές της κορυφαίας ορειβατικής εκδήλωσης, που πραγματοποιείται το προσεχές Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιουλίου, στο οροπέδιο της Οστρακίνας του Μαινάλου, είναι ο Δ. Γορτυνίας και η περιφέρεια Πελοποννήσου.
Στη σχετική ανακοίνωση που υπογράφουν οι διοργανωτές αναφέρεται:
«Φιλοδοξούμε να φιλοξενήσουμε την ορειβατική οικογένεια της Ελλάδας και τους επισκέπτες που το επιθυμούν, στο ελατοσκέπαστο βουνό του Πάνα, το «Θαυμάσιον Όρος» του Παυσανία και του Αρκαδικού Ιδεώδους.
Στόχος μας, είναι η προώθηση της ορειβασίας, ως μία αθλητική, ψυχαγωγική και πολιτιστική δραστηριότητα, που πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει μέρος της κουλτούρας της νεολαίας μας.
Όραμά μας είναι η διατήρηση των τοπίων και της βιοποικιλότητας των βουνών μας, τα ευαίσθητα οικοσυστήματα των οποίων, αποτελούν πολύτιμο πόρο ζωής, γνώσης και ευαισθητοποίησης για όλους.
Με τις σκέψεις αυτές, σας περιμένουμε στο Μαίναλο και στην Αρκαδία, σε μια πραγματική γιορτή για την ορειβασία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό».
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti