Την κορυφή του Ταϋγέτου κατακτά και πάλι ο ΕΟΣ

Ορειβατική εξόρμηση στην κορυφή του Ταϋγέτου πραγματοποιεί ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου,...
Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Την κορυφή του Ταϋγέτου κατακτά και πάλι ο ΕΟΣ
Ορειβατική εξόρμηση στην κορυφή του Ταϋγέτου πραγματοποιεί ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος αναβάσεων της νέας περιοδου.
Η ομάδα θα ακολουθήσει τη διαδρομή, πηγή Μαγγανιάρη-Ορειβατικό Καταφύγιο Ταϋγέτου, το Σάββατο το απόγευμα και Καταφύγιο-Πόρτες-Προφήτης Ηλίας και επιστροφή από την ίδια διαδρομή την Κυριακή το πρωί, με διανυκτέρευση στο Καταφύγιο το Σάββατο το βράδυ.
Οι πορείες του Σαββάτου και της Κυριακής είναι διάρκειας περίπου 1.45 και 5.30 ώρες αντίστοιχα, ενώ η ανάβαση και η επιστροφή θεωρούνται μετρίου βαθμού δυσκολίας.
Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η άριστη φυσική κατάσταση και ο ανάλογος, για την εποχή, ατομικός εξοπλισμός.
Η αναχώρηση θα γίνει στις 3.30 το απόγευμα του Σαββάτου από το Κλειστό Γυμναστήριο με ΙΧ αυτοκίνητα για Παλαιοπαναγιά- Πηγή Μαγγανιάρη, απʼ όπου και θα ξεκινήσει η διαδρομή.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους υπευθύνους της εξόρμησης, μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής, στα τηλέφωνα 2731022574 , 6978519998 και 6972575979.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti