«Κάθε χρόνο και καλύτερα» για τον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης

Απολογισμός δράσεων για το 2012
Παρασκευή, 25 Ιανουάριος 2013 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Κάθε χρόνο και καλύτερα» για τον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης
Με θετικό πρόσημο «κλείνει» ο απολογισμός των δράσεων του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης και το 2012, καθώς τη χρονιά που πέρασε ο Όμιλος κατέρριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής αθλητών σε αγώνες και προπονήσεις στο ανοιχτό σκοπευτήριο της Σελλασίας.
Συγκεκριμένα, διοργανώθηκαν 35 σκοπευτικοί αγώνες στα σκοπευτήριά εκ των οποίων, 24  διασυλλογικοί αγώνες σταθερού στόχου πυροβόλων όπλων των 25 μ., ένας επετειακός Πανελλήνιος Αγώνας Α΄ Κατηγορίας σταθερού στόχου πυροβόλων όπλων των 25 μ (Λεωνίδεια 2012) και ένας Πανελλήνιος Αγώνας σταθερού στόχου πυροβόλων όπλων των 25 μ. (Κύπελλο ΣΚΟΕ), σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σκοπευτικό Όμιλο Γυθείου και  το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, στη μνήμη των τριών Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτη Βλαχάκου, Χριστόδουλου Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψού, που έπεσαν για την πατρίδα στις 30 προς 31 Ιανουαρίου 1996 στα ΙΜΙΑ.
Επίσης, συνδιοργάνωσε από κοινού με τον Σκοπευτικό Όμιλο Μάνης «Το Ταίναρο», τον Σκοπευτικό Όμιλο Γυθείου, τον Σκοπευτικό Όμιλο «Νίκανδρος» και την Ελληνική Αστυνομία, επετειακούς σκοπευτικούς αγώνες αεροβόλων και πυροβόλων όπλων στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της μάχης του Διρού, ενώ ακολούθως πραγματοποίησε τρεις Πανελλήνιους αγώνες πήλινου στόχου  (Κύπελλο ΣΚΟΕ -ΣΚΗΤ), έναν διασυλλογικό αγώνα πρακτικής σκοποβολής (LEVEL 1), πέντε αγώνες αεροβόλων όπλων, εκ των οποίων ο ένας με συνδιοργανωτή το Δήμο Σπάρτης στο πλαίσιο της εβδομάδας ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2012 και 190 προπονήσεις σταθερού και πήλινου στόχου.
Συνολικά οι αθλητές και αθλήτριες του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης το 2012 κατέκτησαν τριάντα ένα κύπελλα και ογδόντα πέντε μετάλλια.
Μάλιστα, κατά την τελετή κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, στο ξενοδοχείο CARAVEL,στην Αθήνα, ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης βραβεύτηκε από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος, ως 2ος πολυνίκης Όμιλος για το 2012 σε αγώνες κυπέλλου Ελλάδος σταθερού στόχου.
Επίσης, στις 20 και 21 Μαΐου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σκοπευτηρίου Σελλασίας πραγματοποιήθηκε σε πανελλήνιο επίπεδο, Σχολείο Κριτών Πρακτικής Σκοποβολής, στο οποίο συμμετείχαν αθλητές από διάφορους σκοπευτικούς ομίλους της χώρας.
Τέλος, ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης παρείχε εθελοντικά υπηρεσίες με αθλητές του στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2012 και συγκεκριμένα στο 70ο CHECK POINT (Εθνική Οδός Τρίπολης Σπάρτης-με διασταύρωση σκοπευτηρίου Σελλασίας).

 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti