Βατικιώτικος αγώνας ζωής 2011

Τον καθιερωμένο λαϊκό αγώνα δρόμου «Βατικιώτικος Αγώνας Ζωής 2011» διοργανώνουν το Λύκειο και το Γυμνάσιο Νεάπολης, σε συνεργασία με το...
Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βατικιώτικος αγώνας ζωής 2011

Τον καθιερωμένο λαϊκό αγώνα δρόμου «Βατικιώτικος Αγώνας Ζωής 2011» διοργανώνουν το Λύκειο και το Γυμνάσιο Νεάπολης, σε συνεργασία με το Δήμο Μονεμβασίας.

Στις 3 Απριλίου οι αθλητές, ξεκινώντας στις 9.30΄ το πρωί από το γυμνάσιο της Νεάπολης, πρόκειται να διανύσουν 16 χιλιόμετρα ενώ πέντε λεπτά αργότερα θα δοθεί η εκκίνηση για μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων και αρχάριους δρομείς σε έναν αγώνα τριών χιλιομέτρων. Το χρόνιο όριο τερματισμού έχει τοποθετηθεί στις δύο ώρες, ενώ κατά τη διάρκεια της διαδρομής θα παρέχεται ιατρική κάλυψη από το Κέντρο Υγείας Νεάπολης.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Την παραμονή του αγώνα οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης θα προσφέρουν γεύμα στους αθλητές εκτός δημοτικής ενότητας Βοιών, ενώ θα ισχύσουν μειωμένες τιμές για καταλύματα στους αθλητές και τους συνοδούς τους.

Σημειώνεται ότι όλοι οι συμμετέχοντες τρέχουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι αθλητές θα πρέπει να έχουν ιατρική βεβαίωση και έγκριση του κηδεμόνα τους. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση sites.google.com/site/batikiotikosagonas2011/, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο φαξ 27340-22705, 27340-22260 (απογευματινές ώρες), έως τις 2/4. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές και το πρωί της διεξαγωγής του αγώνα.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti