Περιφερειακά πρωταθλήματα βόλεϊ

Νικηφόρο Σαββατοκύριακο για το Σπαρτιατικό ΓΣ
Τρίτη, 14 Δεκέμβριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Περιφερειακά πρωταθλήματα βόλεϊ

Άνετη ήταν η επικράτηση της ομάδας βόλεϊ κορασίδων του Σπαρτιατικού, απέναντι στην αντίστοιχη του ΑΠΟΕΛ Μολάων, το περασμένο Σάββατο 11/12 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης. Η γηπεδούχος ομάδα, την οποία καθοδήγησε ο καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Γιάννης Βαρζακάκος, πήρε τη νίκη με 3-0 σετ και συγκεκριμένα 25-10, 25-22 και 25-9.  

Επίσης, τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης πήραν την ίδια μέρα και οι παίδες του συλλόγου, και μάλιστα χωρίς παιχνίδι, αφού η ομάδα των αντιπάλων τους, ΑΣΣΑ «Αριζόνα» Άργους, έχει αποκλεισθεί από το πρωτάθλημα, λόγω δύο διαδοχικών μηδενισμών της.

Εξάλλου, την Κυριακή 12/12, η ανδρική ομάδα του Σπαρτιατικού ταξίδεψε στην Κόρινθο όπου επικράτησε με 0-3 σετ (23-25, 19-25, 18-25), του γηπεδούχου ΑΟ Κορίνθου. Τους φιλοξενούμενους καθοδήγησε ο καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Κώστας Σταυρόπουλος.

Τέλος, την ίδια μέρα η ομάδα γυναικών, υπό την καθοδήγηση του κ. Γιάννη Βαρζακάκου, αντιμετώπισε στο «Κλειστό» της πόλης μας την αντίστοιχη του Πύργου «Έφοι Πίσσαλις», την οποία και νίκησε με 3-0 σετ (25-19, 25-23, 25-14).
                                                                                                                               Ιωάννης Γιάννες

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti