Αποτελέσματα πρωταθλημάτων βόλεϊ

Στην κορυφή οι νεανίδες του Σπαρτιατικού ΓΣ
Πέμπτη, 04 Νοέμβριος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποτελέσματα πρωταθλημάτων βόλεϊ

Δύο νίκες σημείωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ομάδα νεανίδων του Σπαρτιατικού ΓΣ, που μια αγωνιστική πριν το τέλος της πρώτης φάσης του περιφερειακού πρωταθλήματος βόλεϊ, βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ΑΟ Ακρίτα Καλαμάτας.
 
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 30/10 η ομάδα της πόλης μας αντιμετώπισε στην Τρίπολη τον τοπικό Αρκαδικό τον οποίο και κέρδισε με 0-3 σετ (13-25, 13-25, 19-25), ενώ την ίδια τύχη είχε και την Κυριακή 31/10 στο  Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης, όπου υποδέχτηκε την ομάδα του ΑΠΟΕΛ Μολάων. Το παιχνίδι έληξε 3-0 υπέρ των γηπεδούχων και ειδικότερα 25-13, 25-20 και 29-27, με το τρίτο σετ να ανεβάζει την αγωνία των φιλάθλων στα ύψη. Την ομάδα του Σπαρτιατικού καθοδήγησε η Ηρώ Λάμπρου.
 
Η κατάκτηση της πρώτης θέσης θα κριθεί το ερχόμενο Σάββατο 6/11 στην Καλαμάτα, όπου οι δύο ισόβαθμες ομάδες, Σπαρτιατικός και Ακρίτας, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον επαναληπτικό αγώνα. Σημειώνεται ότι στο πρώτο παιχνίδι ο Σπαρτιατικός είχε νικήσει στο «Κλειστό» με 3-0 σετ, έτσι με ένα μόλις σετ καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον όμιλό του και θα αγωνιστεί στη β΄φάση με την δευτεραθλήτρια του άλλου ομίλου της Πάτρας.
 
Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για την ομάδα εφήβων του Σπαρτιατικού, που το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε στο «Κλειστό», 0-3 σετ από τον ΓΣ Άργους. Την ομάδα της πόλης μας καθοδήγησε ο καθηγητής φυσικής αγωγής Κώστας Σταυρόπουλος.
 
Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Άργους εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο. Τη δεύτερη θέση που θα κριθεί από τα μεταξύ τους παιχνίδια, διεκδικούν ο Σπαρτιατικός, ο Άρατος Κιάτου και η ΓΕ Μεσσηνίας.
                                                                                                                               Ιω. Γιάννες
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti