Τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

Τέσσερις αγώνες ποδοσφαίρου και τρεις μπάσκετ θα διεξαχθούν το ερχόμενο διήμερο στους χώρους αρμοδιότητας του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπαρτιατών. Αύριο,...
Παρασκευή, 13 Νοέμβριος 2009 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Τέσσερις αγώνες ποδοσφαίρου και τρεις μπάσκετ θα διεξαχθούν το ερχόμενο διήμερο στους χώρους αρμοδιότητας του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπαρτιατών.
Αύριο, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας ο Λεωνίδας Σπάρτης θα αντιμετωπίσει στις 11 το πρωί τον ΠΑΟ Αγίου Νικολάου Χαρισίου για το πρωτάθλημα προπαίδων «Alma Sport», ενώ στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας β΄ τοπικής κατηγορίας μεταξύ Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Σπάρτης και ΠΑΟ Κοκκινόραχης.
Επίσης στις 3 μμ για το πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας Λακωνίας, θα αγωνιστούν στο γήπεδο Αμυκλών ο Αμυκλιακός με τον Υάκινθο Βαφειού.

Την ίδια μέρα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο θα γίνουν οι αγώνες παίδων (ώρα 4 μμ) και εφήβων (5.30΄ μμ) μεταξύ ΑΕ Σπάρτης και ΑΕΜ Πολύβιου, για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Την Κυριακή 15/11 θα διεξαχθούν τα παιχνίδια:
 - Λεωνίδας Σπάρτης-ΑΕ Περιστερίου/Φιλισίου, στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο, για το πρωτάθλημα α΄ τοπικής κατηγορίας.
 - Σπαρτιατικός ΓΣ-ΚΟ Χολαργού, ώρα 5 μμ στο «Κλειστό», για τη γ΄ εθνική κατηγορία μπάσκετ ανδρών.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti