Ο αποτελεσματικός τρόπος για να οργανώσεις την ντουλάπα σου

και να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου

Τετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017 20:42 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο αποτελεσματικός τρόπος για να οργανώσεις την ντουλάπα σου

Κάνε την ντουλάπα σου σε ένα πολύτιμο εργαλείο για να είναι τα ρούχα σου τακτοποιημένα, ώστε να μην χάνεις χρόνο το πρωί πριν ντυθείς.
Η ντουλάπα εύκολα γίνεται πρόβλημα-βουνό εξαιτίας της ακαταστασίας. Και είναι φοβερό, αλλά τις περισσότερες φορές αισθανόμαστε ότι έχουμε μια ντουλάπα γεμάτη... τίποτα για να φορέσουμε.
Είσαι μια γυναίκα με καλό γούστο που ψωνίζει έξυπνα. Γιατί λοιπόν σου παίρνει τόσο πολύ ώρα να ντυθείς πριν βγεις έξω για βόλτα;
Θέλεις να έχεις μια τάξη στην ντουλάπα σου και να είναι λειτουργική για την καθημερινότητά σου.
Το πιο συνηθισμένο είναι να οργανώσεις την ντουλάπα σου (φούστες, παντελόνια, φορέματα κτλ), αλλά τελικά είδες στην πράξη ότι αυτό δεν είναι και τόσο αποτελεσματικό.
Υπάρχει λοιπόν μια λύση που μπορεί να βοηθήσει να μην χάνεις χρόνο πριν ντυθείς και να μπορείς να σετάρεις πολύ πιο εύκολα τα ρούχα σου πριν πας στο γραφείο το πρωί.
Αυτό που πρέπει να κάνεις, λοιπόν, είναι να κατηγοριοποιήσεις τα ρούχα σου ανά περίσταση: δουλειά / γυμναστήριο, βαριά / ελαφριά, καθημερινά/βραδινά.
Άλλωστε όταν πρόκειται να ετοιμαστείς, η μισή «μάχη» που δίνεις κάθε φορά είναι στο να συνδυάζεις τα ρούχα σου.
Με την κατηγοριοποίηση, θα έχεις πάντα μπροστά σου τα ρούχα που γνωρίζεις ότι είναι κατάλληλα για οπουδήποτε κι αν θέλεις να πας.
Δοκίμασέ το!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος