5 απλοί τρόποι για να ανανεώσεις το σπίτι σου την άνοιξη

Mayfair_Club
Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2018 21:20 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
5 απλοί τρόποι για να ανανεώσεις το σπίτι σου την άνοιξη

Η άνοιξη ήρθε και φέρνει ένα αέρα ανανέωσης και στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Ήρθε η ώρα να επαναφέρετε το χρώμα, τον καθαρό αέρα και τη φύση στους εσωτερικούς χώρους. Αυτές οι ιδέες θα φέρουν την άνοιξη ένα βήμα πιο κοντά σας.

Φρέσκα βότανα εποχής
Κάντε μία εξόρμηση στην ανοιξιάτικα φύση για να συλλέξετε βότανα εποχής, όπως η ρίγανη, ο μαϊντανός και το θυμάρι. Ύστερα τοποθετείστε τα σε άδεια μπουκάλια κρασιού, κοντά στον πάγκο της κουζίνας, για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του χώρου σας.

Μια γρήγορη αλλαγή χρώματος
Αν θέλετε να δώσετε στον εσωτερικό σας χώρο ένα φρέσκο χρωματικό τόνο, δεν είναι απαραίτητο να μπλέξετε με μπογιές. Απλά προσθέστε ένα χαλί έντονου χρώματος για να φωτίσετε το δωμάτιο σε λίγα λεπτά.

Πράσινες νότες που θυμίζουν φύση
Το πράσινο χρώμα συμβολίζει τη φύση, έτσι αν προσθέσετε ένα αξεσουάρ στο ανοιχτό πράσινο χρώμα, σίγουρα το σαλόνι σας θα θυμίζει ανοιξιάτικο κάμπο. Οι επιλογές είναι πολλές: Μία πολυθρόνα, ένα μαξιλάρι, ένα σκαμπό, ακόμα και πράσινα μαχαιροπίρουνα, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Δείτε την πιο φωτεινή πλευρά
Η διακόσμηση του σπιτιού έχει ισχυρό αντίκτυπο στη ψυχολογία σας. Ανανεώστε τις κορνίζες σας με στιγμιότυπα από τις διακοπές του περασμένου καλοκαιριού και βρείτε κάποια έργα τέχνης με θετικές φράσεις που θα σας φτιάχνουν τη διάθεση καθημερινά.

Αλλάξτε τις χειμωνιάτικες κουρτίνες
Μετά από τόσους μήνες κλεισμένοι στο σαλόνι σας, μπορεί το σπίτι να έχει αρχίσει να σας μοιάζει αποπνικτικό και βαρετό. Εκμεταλλευτείτε, λοιπόν, αυτό το Σαββατοκύριακο για να βάλετε καινούργιες κουρτίνες, αντικαθιστώντας τις παλιές χειμωνιάτικες. Θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος