4 σημεία στο σώμα σου που δεν τους βάζεις αντηλιακό ενώ πρέπει

Mayfair_Club
Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2018 20:42 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
4 σημεία στο σώμα σου που δεν τους βάζεις αντηλιακό ενώ πρέπει

Κάθε πρωί που ξυπνάς μετά την ενυδατική σου απλώνεις μια γενναία στρώση από το τριαντάρι αντηλιακό σου για να μην σε πιάσει ο ήλιος και σε φωτογηρανει πριν την ώρα σου. Υπάρχουν κάποια τυφλά σημεία ωστόσο στο σώμα σου που το μάτι σου δεν τα πιάνει, αλλά ο ήλιος τα βλέπει και τα καίει. Πάμε να τα δούμε

Χείλη. Χείλη ζουμερά, χείλη χωρίς γραμμές, η περιοχή γύρω από το στόμα είναι αρκετά ευαίσθητη μιας και είναι άκρως εκφραστική. Τα χείλη σου έχουν ανάγκη από προστασία και όχι μόνο από ενυδάτωση βρες ένα αντηλιακό lip balm και άπλωσε το άφοβα.

Αφτιά. Ναι καλά άκουσες, οι λοβοί σου κινδυνεύουν. Πιάνεις τα μαλλιά σου κοτσίδα, βάζεις αντηλιακό στο πρόσωπο το λαιμό και το στέρνο, αλλά ξεχνάς ένα σημείο που ξεχωρίζει, και ο ήλιος το “σταμπάρει¨ τα αφτιά. Μην τσιγκουνεύεσαι και βάλε στον λοβό σου.

Πέλματα. Ο καρκίνος του δέρματος μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος είναι εκτεθειμένο και το επάνω μέρος του, το κουντεπιέ ή αλλιώς ο λεγόμενος ταρσός, έχει λεπτό δέρμα και μπορείς εύκολα να πάθεις έγκαυμα. Συντάκτρια μας έχει καεί εκεί κάτω και πραγματικά υπέφερε.

Κλειδώσεις στα πόδια. Είναι ίσως ένα από τα πιο επώδυνα εγκαύματα, σκέψου ότι αυτό το κάψιμο δεν σε αφήνει να κάτσει όχι σε καρέκλα, αλλά σε χλωρό κλαρί. Έχε το νου σου γιατί αυτά τα σημεία μπορεί να είναι λίγο περίεργα αλλά είναι γκρίζες ζώνες τις οποίες πρέπει να προσέχεις πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος