5 τρόποι που οι κρεμάστρες ρούχων λύνουν καθημερινά προβλήματα

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Παρασκευή, 20 Ιούλιος 2018 20:40 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
5 τρόποι που οι κρεμάστρες ρούχων λύνουν καθημερινά προβλήματα

Μπορεί τις κρεμάστρες ρούχων να τις έχετε στο μυαλό σας ως κρεμάστρες για τα ρούχα, αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα. Είτε πρόκειται για οικονομικές, πλαστικές, πολύχρωμες κρεμάστρες, είτε για την ακριβότερη ξύλινη κρεμάστρα υπάρχουν ιδιαίτεροι τρόποι που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να λύσετε διάφορα καθημερινά πράγματα στο σπίτι σας.

Κρεμάστε φωτογραφίες. Μήπως έχετε μερικές φωτογραφίες ή έργα τέχνης με τα οποία θέλετε να διακοσμήσετε τον τοίχο σας γρήγορα και εύκολα; Πάρτε μερικές κρεμάστρες και χρησιμοποιώντας clips κρεμάστε τις φωτογραφίες σας και δημιουργήστε μια όμορφη σύνθεση που θα διακοσμήσει τον τοίχο σας.

Αποθηκεύστε περιοδικά. Αν ψάχνετε έναν γρήγορο και οικονομικό τρόπο για να αποθηκεύσετε τα περιοδικά και τις εφημερίδες σας, τότε η λύση δεν είναι άλλη από τις κρεμάστρες ρούχων. Βάλτε μία, δύο ή τρεις κρεμάστρες στο σημείο της επιλογής σας και βάλτε πάνω τους τα περιοδικά σας.

Αποθηκεύστε ρολά. Για να απελευθερώσετε τον πάγκο της κουζίνας από την περιττή ακαταστασία εκμεταλλευτείτε τις κρεμάστρες ρούχων. Βάλτε μερικές στον τοίχο και αποθηκεύστε πάνω τους το χαρτί κουζίνας, την μεμβράνη, το αλουμινόχαρτο και το χαρτί ψησίματος.

Στο μπάνιο. Αν για κάποιο λόγο το μπάνιο σας δεν έχει γαντζάκια ή οτιδήποτε άλλο για να κρεμάσετε τις πετσέτες σας, τότε σας έχουμε μια πολύ καλή λύση. Βάλτε κρεμάστρες ρούχων ανάποδα στον τοίχο και χρησιμοποιήστε τον γάντζο, αλλά και το πάνω μέρος τους, για να κρεμάσετε τις πετσέτες.

Φτιάξτε μια θήκη για τα γάντια κουζίνας. Φτιάξτε μια τσέπη στο κάτω μέρος της κρεμάστρας με ένα χρωματιστό ύφασμα και βάλτε μέσα τα γάντια και τις πιάστρες κουζίνας. Έπειτα κρεμάστε την κατασκευή σας στον τοίχο.

Έκθεση εικόνων

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος