Μίνιμαλ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με απλά υλικά

Τρίτη, 13 Νοέμβριος 2018 20:21 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μίνιμαλ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με απλά υλικά

Έχετε βαρεθεί τα πολλά γκλίτερ, τα φαντασμαγορικά στολίδια, την υπερβολική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση; Σας έχουμε για φέτος τις πιο μίνιμαλ ιδέες για να στολίσετε το σπίτι σας για τις γιορτές χωρίς να το παρακάνετε.
Παλ αποχρώσεις. Μπεζ, λευκό και γκρι είναι οι πιο «μίνιμαλ αποχρώσεις» που υπάρχουν. Συνδυάστε τις μεταξύ τους σε στολίδια και διακόσμηση για να έχετε ένα άρτιο και κομψό αποτέλεσμα. Αντί για δέντρο στολίστε ένα μεγάλο κλαδί.
Βάλτε γκι. Αν είστε πολύ μίνιμαλ χαρακτήρας και δεν είστε λάτρης των πολλών χριστουγεννιάτικων στολιδιών τότε μπορείτε απλά να κρεμάσετε γκι στο ταβάνι σας στο χολ ή στο καθιστικό σας. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε μερικά πράσινα φυτά και να τα στολίσετε με απλά λευκά φωτάκια.
Κλαδιά. Μερικά λευκά βάζα με κλαδιά είναι επίσης μια ωραία λύση για όλους εσάς που αγαπάτε τη μίνιμαλ διακόσμηση. Στολίστε τα κλαδιά με απλά λευκά στολίδια που μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας (ακόμα και από χαρτί). Μερικά κουκουνάρια θα προσθέσουν ζεστασιά στο χειμερινό αυτό διακοσμητικό.
Στολίστε το χολ. Ένα ξύλινο τραπεζάκι με πρασινάδα και μερικές μπάλες είναι ό,τι πρέπει για να στολίσετε την είσοδο του σπιτιού σας. Προσθέστε μερικές λεπτές γιρλάντες στα παράθυρα για πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση.
Γιρλάντα πάνω στο τζάκι. Βάλτε μια πλούσια πράσινη γιρλάντα πάνω στο τζάκι σας, τοποθετώντας δεξιά και αριστερά μερικά ξύλα για να δείξει ο χώρος ακόμα πιο ζεστός.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti