5 πράγματα που οι άλλοι προσέχουν στο ντύσιμό σου

Τετάρτη, 06 Μάρτιος 2019 20:33 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
5 πράγματα που οι άλλοι προσέχουν στο ντύσιμό σου

Ρίχνοντας την τελευταία ματιά στον καθρέφτη, πριν βγούμε από το σπίτι, είμαστε -τις περισσότερες φορές- ικανοποιημένες με το πώς δείχνει το outfit που επιλέξαμε για την ημέρα.
Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η Νεοϋορκέζα στυλίστρια Jen Steele, υπάρχουν συγκεκριμένα "κλειδιά" που μπορούν να αναβαθμίσουν την κάθε μας εμφάνιση, ακόμα και τις μέρες που δεν έχουμε την καλύτερη έμπνευση. Και μάντεψε- είναι μόνο 5 και μπορείς να τα εφαρμόσεις πανεύκολα.

Aπλό layering. "Less is more" και στο layering. Η Steele υποστηρίζει ότι το ιδανικό layering είναι εκείνο που δεν φαίνεται να έχεις προσπαθήσει. Φόρεσε ένα cardigan πάνω από ένα απλό T-shirt αλλά μόνο όταν χρειάζεται. Μην καταφεύγεις συνεχώς σε αυτή την τάση και μην το παρακάνεις με κομμάτια που είναι απλώς περιττά.

Η ιδανική εφαρμογή. Ένα σύνολο που εφαρμόζει και αναδεικνύει ιδανικά το σώμα σου, είναι ένας σίγουρος τρόπος να κερδίσεις τις πρώτες εντυπώσεις. Άλλωστε, η σωστή εφαρμογή τονίζει και το ίδιο το ρούχο, κάνοντάς το να φαίνεται περισσότερο επίσημο και -σε περιπτώσεις- ακριβό.

Τα σωστά αξεσουάρ. Όσο ωραία κι αν δείχνουν τα ρούχα σου, είναι αλήθεια ότι τα "σωστά" αξεσουάρ μπορούν να μεταμορφώσουν το κάθε ντύσιμο. Φόρεσε κάτι εντυπωσιακό, αλλά απέφυγε να "φορτώσεις" το look σου. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι statement γυαλιά είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσεις μια ultra stylish πινελιά σε ένα απλό outfit.

"Μελετημένα" ρεβέρ. Όχι, δεν έχει σημασία το ότι η τελευταία τάση στα τζιν είναι το ασύμμετρο τελείωμα. Τα ρεβέρ σου- είτε πρόκειται για παντελόνι, είτε για φούστα ή φόρεμα- πρέπει να είναι clean-cut και να αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το κάτω μέρος του σώματός σου.

Chic τσάντα. Δε χρειάζεται να είναι κάτι εντυπωσιακό, ούτε απαραίτητα κάτι πολυτελές- μια chic, θηλυκή τσάντα που χωρά τα απαραίτητα συμπληρώνει ιδανικά το κάθε outfit και σου δίνει τον stylish αέρα που χρειάζεσαι.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti