3 λάθη στο μανικιούρ που ίσως κάνεις κι εσύ

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Δευτέρα, 13 Μάιος 2019 20:30 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
3 λάθη στο μανικιούρ που ίσως κάνεις κι εσύ

Γενικά τα λάθη είναι για να μαθαίνεις τα σωστά, ή καλύτερα χρειάζονται για να μπορείς να μαθαίνεις. Πάντα, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης για να βρεις τις σωστές άκρες σου. Ναι;
Δες λοιπόν τα πιο σύνηθες λάθη που κάνεις με τα νύχια σου (όταν τα φτιάχνεις μόνη στο σπίτι) και δεν το καταλαβαίνεις.

Κόβεις τα νύχια όπως - όπως
Πιθανότατα χωρίς να μελετάς σχήμα και στυλ. Κόβεις ό,τι πιστεύεις πως δεν σου χρειάζεται και μετά λιμάρεις βιαστικά. Αυτό όμως δημιουργεί το εξής θέμα. Πολλές φορές κόβεις τόσο πολύ, που δεν μπορείς να διαμορφώσεις σχήμα μετά. Καλό είναι λοιπόν να σου δίνεις λίγο χρόνο και χάζι για σχέδια και στυλ.

Αφαιρείς τα πετσάκια
Μην τα κόβεις για να αφαιρέσεις τα πετσάκια κι απλώς τράβηξέ τα πίσω. Κι αυτό ιδανικά μπορείς να το κάνεις, αφού πρώτα έχεις μουλιάσει πολύ τα χέρια σου σε ζεστό νερό, προκειμένου να είναι μαλακά.

Βάφεις νύχια που δεν είναι τελείως στεγνά
Πριν περάσεις στο χρώμα θα πρέπει να έχεις βεβαιωθεί ότι η επιφάνεια του νυχιού είναι τελείως καθαρή, αλλά και στεγνή. Κι ένας καλός τρόπος να επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι να σκουπίζεις ελαφρά με μια πετσέτα, που να μην αφήνει χνούδι.

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος