5 καλοκαιρινοί τρόποι για να φορέσετε το αγαπημένο σας jean

Τετάρτη, 05 Ιούνιος 2019 21:53 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
5 καλοκαιρινοί τρόποι για να φορέσετε το αγαπημένο σας jean

Όσο περισσότερο ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο περισσότερο θέλουμε να δημιουργούμε άνετα και ανάλαφρα looks, που μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως αφήνουμε στη ντουλάπα όλα τα ζεστά ρούχα και τα αντικαθιστούμε με άλλα πιο δροσερά. Ένα από τα κομμάτια που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε βέβαια ούτε το καλοκαίρι, είναι το αγαπημένο μας jean παντελόνι.
Ακόμα και αν μέχρι σήμερα πιστεύατε πως τα jean παντελόνια δεν είναι και τόσο κατάλληλα για το καλοκαίρι, εμείς σήμερα θα σας αποδείξουμε πως αυτό δεν ισχύει. Συγκεντρώσαμε 5 καλοκαιρινά looks, ιδανικά για αυτή την εποχή, τα οποία μπορείτε να αντιγράψετε εύκολα.
#1 Τα double denim σύνολα έχουν κερδίσει την αγάπη και την προτίμηση των κοριτσιών της μόδας φέτος. Επιλέξτε ένα ανάλαφρο denim πουκάμισο και συνδυάστε το με ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και εντυπωσιακά κοσμήματα.
#2 Ακόμα και αν δεν συνηθίζετε να φοράτε τζιν παντελόνια στο γραφείο, υπάρχει τρόπος για να πετύχετε ένα κομψό look. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδυάσετε ένα skinny με ένα πουκάμισο και να τονίσετε τη μέση σας με μία ζώνη.
#3 Δεν υπάρχει πιο καλοκαιρινός τρόπος για να φορέσετε ένα τζιν παντελόνι από το να το συνδυάσετε με μία λευκή πουκαμίσα από λινό ύφασμα. Ολοκληρώστε το look σας με αξεσουάρ από ψάθα όπως μία handbag.
#4 Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα girly καλοκαιρινό σύνολο για τις casual βόλτες με τις φίλες σας, προτιμήστε να συνδυάσετε το τζιν σας με ένα ανάλαφρο πουκάμισο στο αγαπημένο σας χρώμα ή σε κάποιο ιδιαίτερο pattern.
#5 Φυσικά, μπορείτε να φορέσετε το αγαπημένο σας τζιν και σε μία βραδινή έξοδο. Συνδυάστε το με ένα off shoulder top και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti