Το ιδανικό χρώμα στο πεντικιούρ για να ταιριάζει με τα αρχαιοελληνικά σου σανδάλια

Πέμπτη, 06 Ιούνιος 2019 20:47 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το ιδανικό χρώμα στο πεντικιούρ για να ταιριάζει με τα αρχαιοελληνικά σου σανδάλια

Τα flat σανδάλια και συγκεκριμένα τα αρχαιοελληνικά, που μπορούμε να αγοράσουμε από κάθε ελληνικό νησί και γενικότερα από τουριστικά μέρη ακόμη και της Αθήνας όπως είναι το Μοναστηράκι, είναι η αγαπημένη καλοκαιρινή μας επιλογή.
Οι περισσότερες επιλέγουμε το κλασσικό μπεζ χρώμα, το οποίο στην αρχή είναι ανοιχτό και καθώς περνάνε οι ημέρες γίνεται πιο σκούρο. Ταιριάζουν με τα αέρινα φορέματα, με φούστες, με τα καυτά σορτς, με οποιοδήποτε καλοκαιρινό outfit μπορούμε να σκεφτούμε.
Είναι άνετα, stylish, δεν φεύγουνποτέ από τη μόδα και σίγουρα έχουμε πάνω από ένα ζευγάρι στην γκαρνταρόμπα μας.
Και επειδή πλέον έχουμε μπει επισήμως στο καλοκαίρι και τα σανδάλια τα φοράμε καθημερινά, επιλέγουμε το κατάλληλο χρώμα για το πεντικιούρ μας. Το βερνίκι που ταιριάζει απόλυτα με τα μπεζ, αρχαιοελληνικά σανδάλια στις καθημερινές αλλά και στις πιο βραδινές, επίσημες εμφανίσεις μας.
Δεν θέλουμε άχρωμο πεντικιούρ, αντιθέτως θέλουμε έντονες αποχρώσεις που δείχνουν τα άκρα μας περιποιημένα και κομψά.
Και η ιδανική απόχρωση είναι τα σκούρα, burgundy βερνίκια. Το σκούρο κόκκινο, το μωβ που πλησιάζει το μελιτζανί, το καφέ που με δυσκολία το ξεχωρίζει κανείς από το μαύρο. Αυτές οι σκούρες αποχρώσεις που θυμίζουν περισσότερο φθινόπωρο είναι ιδανικές για το καλοκαιρινό πεντικιούρ.
Όσο για το μανικιούρ χρώματα όπως nude, παστέλ αλλά και ένα κλασσικό κόκκινο μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti