Έχεις το σωστό σχήμα στα νύχια σου;

Επιμέλεια:Βάσια Σταυροπούλου
Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έχεις το σωστό σχήμα στα νύχια σου;
Ένα βασικό κομμάτι του μανικιούρ είναι το λιμάρισμα. Μʼ αυτό δίνουμε σχήμα στο νύχι μας. Πιο είναι όμως το πιο ταιριαστό στα νύχια σας;
Οβάλ νύχια
Το οβάλ σχήμα στα νύχια είναι κομψό, κολακεύει τόσο τη στενή όσο και τη φαρδιά βάση του νυχιού και κάνει τα νύχια να φαίνονται μακρύτερα. Για να το πετύχετε, λιμάρετε τα πλαϊνά του νυχιού μέχρι να δημιουργήσουν μια στρογγυλάδα.
Τετράγωνα νύχια
Με αιχμηρές ή στρογγυλεμένες γωνίες είναι το κλασσικό σχήμα για το γαλλικό μανικιούρ. Ταιριάζει καλύτερα στα νύχια που έχουν φαρδιά και μακριά βάση. Για να δημιουργήσετε αυτό το σχήμα, λιμάρετε κάθετα τα πλαϊνά των νυχιών και φροντίστε το πάνω μέρος να είναι ίσιο.
Τετραγωνισμένο οβάλ
Εδώ συνδυάζεται η κομψότητα του οβάλ με τον δυναμισμό του τετράγωνου σχήματος. Πρόκειται για ένα σχήμα που χρησιμοποιείται πολύ συχνά αφού κολακεύει σχεδόν όλες τις βάσεις νυχιών. Για το σχήμα αυτό πρέπει πάλι να λιμάρετε τις άκρες κάθετα και να στρογγυλέψετε τις γωνίες τόσο ώστε η πάνω πλευρά να μην ξεφεύγει πολύ από μία παράλληλη οριζόντια νοητή γραμμή που περνάει από τις γωνίες του νυχιού.
Στρογγυλά νύχια
Πρόκειται για ένα συντηρητικό σχήμα και είναι κατάλληλο για νύχια με πολύ φαρδιά βάση, καθώς φαίνεται λεπτότερη. Για στρογγυλά νύχια λιμάρετε κάθετα τα τοιχώματα και ξεκινάτε να στρογγυλεύετε από την κορυφή.

Ανάλογα λοιπόν με τη βάση των νυχιών σας αποφασίστε πιο σχήμα είναι το ιδανικό για σας και καλή επιτυχία.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα