ΕΛΓΑ:Ενημέρωση αγροτών μέσω του τετραψήφιου αριθμού 1540

Ολοκληρωμένο σύστημα παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης αγροτών θέτει σε λειτουργία, από την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου, ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων....
Τρίτη, 31 Δεκέμβριος 2013 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΕΛΓΑ:Ενημέρωση αγροτών μέσω του τετραψήφιου αριθμού 1540
Ολοκληρωμένο σύστημα παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης αγροτών θέτει σε λειτουργία, από την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου, ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων. Στόχος είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους αγρότες, με βάσει τη σύγχρονη τεχνολογία.
Έτσι, ο νέος αριθμός «1540», ο οποίος αποτελεί ολοκληρωμένη πλατφόρμα παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών, προσφέρει:
1.Υπηρεσίες αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, χωρίς μεσολάβηση υπαλλήλων, σε σύνδεση με τα πληροφοριακά συστήματα του ΕΛΓΑ, παρέχοντας ενημέρωση όλο το 24ώρο για τις τελευταίες πληρωμές αποζημιώσεων του Οργανισμού, τις κρατικές ενισχύσεις ΠΣΕΑ, το στάδιο που βρίσκονται οι δηλώσεις ζημιάς και τις οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές. Σημειώνεται, ότι για την εξυπηρέτηση απαιτείται ταυτοποίηση του δικαιούχου με ΑΦΜ.
2.Υπηρεσίες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης αγροτών με μεσολάβηση ειδικευμένου προσωπικού, για την καταγραφή και επίλυση κάθε θέματος των συναλλασσομένων αγροτών με τον ΕΛΓΑ.
Το κέντρο εξυπηρέτησης αγροτών ΕΛΓΑ θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες.
Παράλληλα, ο Οργανισμός έχει δημιουργήσει ειδική ομάδα εξυπηρέτησης αγροτών, στελεχωμένη από καταρτισμένους υπαλλήλους, η οποία θα μεριμνά καθημερινά για την διεκπεραίωση των σύνθετων περιπτώσεων.
Σημειώνεται, ότι κάθε κλήση ενδιαφερομένου από όλη την επικράτεια προς το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΛΓΑ θα χρεώνεται με μια αστική μονάδα, ενώ σύντομα ακόμα και οι κλήσεις για εξυπηρέτηση αγροτών προς το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΛΓΑ θα δρομολογούνται αυτόματα προς το νέο κέντρο εξυπηρέτησης «1540».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti