Στη Daily Star Sunday.... και όχι μόνο η «Μυθική Πελοπόννησος»

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Στη Daily Star Sunday φιλοξενήθηκε η «Μυθική Πελοπόννησος», ένα από τα μεγαλύτερα έντυπα της Μεγάλης Βρετανίας, με ημερήσια κυκλοφορία άνω...
Δευτέρα, 14 Απρίλιος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
 Στη Daily Star Sunday.... και όχι μόνο η «Μυθική Πελοπόννησος»
Στη Daily Star Sunday φιλοξενήθηκε η «Μυθική Πελοπόννησος», ένα από τα μεγαλύτερα έντυπα της Μεγάλης Βρετανίας, με ημερήσια κυκλοφορία άνω των 500.000 αντιτύπων. Η συντάκτρια Pat Wooding βρέθηκε στην Πελοπόννησο τον περασμένο Ιούλιο σε fam trip (ταξίδι εξοικείωσης) που διοργάνωσε η περιφέρεια Πελοποννήσου με μεμονωμένους τουριστικούς συντάκτες της Μεγάλης Βρετανίας. Στόχος αυτών των δράσεων είναι η γνωστοποίηση του προορισμού ενόψει και της έναρξης των πτήσεων της EasyJet από Λονδίνο προς Καλαμάτα στις 22/4.  
Ήδη έχουν προηγηθεί τα άρθρα της Jennifer Cox στην έγκυρη εφημερίδα Daily Express, που κυκλοφορεί σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα «top nationals» με κυκλοφορία 750.000 φύλλα και 2 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα στο website της. Έχει προηγηθεί επίσης αντίστοιχη δημοσίευση από το διάσημο τουριστικό blogger και συχνά προσκεκλημένο εθνικών οργανισμών τουρισμού ανά τον κόσμο, Iain Mallory, ο οποίος έχει ένα πιστό κοινό στο  portal του και 200.000 επισκέψεις κάθε μήνα.
Ανάμεσα στους συντάκτες που βρέθηκαν στην Πελοπόννησο, ο David Wooding, εκ μέρους της εφημερίδας SUN, της οποίας η ημερήσια κυκλοφορία ανέρχεται σε 2.3 εκατ. αντίτυπα και το website της δέχεται 28 εκατ. επισκέπτες κάθε μήνα, όπου αναμένεται το άρθρο του.
Στο πλαίσιο της ίδιας προσπάθειας, στα τέλη Απριλίου θα διοργανωθεί fam trip από την περιφέρεια Πελοποννήσου με 25 travel agent από την Πολωνία, με στόχο να γνωρίσουν το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου, ενόψει των πρώτων πτήσεων φέτος το καλοκαίρι από την Πολωνία δύο φορές την εβδομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί τέλος, πως μέσα στον Απρίλη θα φιλοξενηθούν 12 μέλη του Δ.Σ. του Eurocities (Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Αγροτουριστικών Επιχειρήσεων), tour operator και τουριστικοί συντάκτες στον τομέα του αγροτουρισμού από χώρες της Ε.Ε.
newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος