Έμπρακτη η στήριξη του Δ. Τρίπολης στον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019
Στο παλαιό Δημαρχείο θα στεγάζεται ο ΤΟΠ
Τρίτη, 15 Απρίλιος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έμπρακτη η στήριξη του Δ. Τρίπολης στον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου
Την ικανοποίησή του εκφράζει ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου για την έμπρακτη αναγνώριση και στήριξη των προσπαθειών του από το Δήμο Τρίπολης.
Κατά τη δημοσία συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης, στις 28 Μαρτίου και κατόπιν αιτήματος που υπέβαλε ο Τ.Ο.Π, ενόψει του πρόσφατου σχεδιασμού του υπουργείου Τουρισμού περί κατάργησης της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Πελοποννήσου και της μετάβασης αρμοδιοτήτων από την Τρίπολη στην Πάτρα, το Δημοτικό Συμβούλιο εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα για την παραμονή της Υπηρεσίας στην Τρίπολη, επισημαίνοντας με αυτόν τον τρόπο την αξία του έργου που επιτελείται από την Π.Υ.Τ. Πελοποννήσου προς όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας.
Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση, όλες σχεδόν οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα που έχει για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής αλλά και για τον Δήμο Τρίπολης, η θέσπιση της πόλης της Τρίπολης, ως έδρα του Τ.Ο.Π. καθώς επίσης και η ανάληψη της προεδρία του Οργανισμού από τον Τριπολίτη, ακαδημαϊκό και πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας Κων/νο Μαρινάκο, αποφάσισαν την παραχώρηση ειδικού χώρου γραφείου εντός του κτηρίου του παλαιού Δημαρχείου της Τρίπολης, προς κάλυψη των αναγκών της στέγασης και των συναντήσεων του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου.
«Θερμά ευχαριστούμε το δήμαρχο και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Τρίπολης για την αμέριστη στήριξη των ενεργειών μας, γεγονός το οποίο αναμφίβολα προάγει την τουριστική ανάπτυξη και το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των αναπτυξιακών φορέων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, θέτοντας έτσι, τις προϋποθέσεις για μια κοινή προσπάθεια εξόδου από την κρίση», δήλωσε ο πρόεδρος του Τ.Ο.Π. Κων/νος  Μαρινάκος.
newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος