Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι Σπάρτης

Εν αναμονή της πρώτης συνεδρίασης του ανανεωμένου ΔΣ Σπάρτης το πρωί της Κυριακής, τους νέους αντιδημάρχους που ανέλαβαν ήδη τα...
Τετάρτη, 03 Σεπτέμβριος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι Σπάρτης
Εν αναμονή της πρώτης συνεδρίασης του ανανεωμένου ΔΣ Σπάρτης το πρωί της Κυριακής, τους νέους αντιδημάρχους που ανέλαβαν ήδη τα καθήκοντά τους, όρισε ο δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης.
Συγκεκριμένα:
-Αντιδήμαρχος Οικονομικών αναλαμβάνει ο Δημήτρης Αποστολάκος με αρμοδιότητες: α) Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες, β) την προεδρεία της οικονομικής επιτροπής, γ) την τέλεση των πολιτικών γάμων δ) κατά τόπο αρμοδιότητες για  τη Δημοτική Ενότητα Μυστρά.
-Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ορίζεται ο Παναγιώτης Αργυρόπουλος με αρμοδιότητες: α) Τεχνικές υπηρεσίες – υπηρεσίες δόμησης, β) την προεδρεία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, γ) την τέλεση των πολιτικών γάμων.
-Αντιδήμαρχος Καθαριότητας αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Ρήγας με αρμοδιότητες: α) Υπηρεσία καθαριότητας, β) την τέλεση των πολιτικών γάμων.
-Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος είναι ο Νικόλαος Φλώρος με αρμοδιότητες: α) Υπηρεσία περιβάλλοντος και πρασίνου, β) κατά τόπο αρμοδιότητες για τη Δ.Ε. Θεραπνών.
-Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Πελλάνας ορίζεται ο Ευάγγελος Νικολακάκης.
-Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ορίζεται ο Ευστράτιος Σμυρνιός με αρμοδιότητες α) Συντήρηση δικτύων ηλεκτροφωτισμού, β) κατά τόπο αρμοδιότητες για τη Δ.Ε. Φάριδος
Από το σύνολο των έξι αντιδημάρχων δικαιούται αντιμισθία οι Δ. Αποστολάκος, Π. Ρήγας, Ν. Φλώρος και Ε. Σμυρνιός.
Η θητεία των αντιδημάρχων ξεκίνησε στις 2/9/2014 και ολοκληρώνεται την 1/3/2017.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti