Προκήρυξη θέσεων ΔΕΠ από το ΤΕΙ Πελοποννήσου

Από 17/9 μέχρι 26/9 η υποβολή αιτήσεων
Παρασκευή, 12 Σεπτέμβριος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προκήρυξη θέσεων ΔΕΠ από το ΤΕΙ Πελοποννήσου
Θέσεις για κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των τμημάτων των σχολών του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου σε επιστημονικούς συνεργάτες και εργαστηριακούς συνεργάτες, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 το Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου. Η διοίκηση του ΤΕΙ διευκρινίζει ότι υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης για δύο ακόμη ακαδημαϊκά έτη στους έχοντες πλήρη προσόντα.
Οι θέσεις αφορούν:
- Τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (με έδρα την Καλαμάτα) και τα τμήματα: 1. Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, 2. Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής    
- Τη Σχόλη Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (με έδρα την Καλαμάτα) και το τμήμα: Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
- Τη  Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών (με έδρα τη Σπάρτη) και το τμήμα: Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.
Οι αιτήσεις με τα απαραίτητα δικαιολογητικά των υποψηφίων θα πρέπει να κατατεθούν στις αντίστοιχες γραμματείες των τμημάτων, μαζί με την αίτηση (έντυπο που χορηγείται από τα τμήματα  ή την ιστοσελίδα) από τις 17/9 μέχρι και  26/9/2014.
Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης είναι αναρτημένο στον πίνακα ανακοινώσεων του Ιδρύματος καθώς και στον ιστότοπο:  http://www.teikal.gr.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti