Είκοσι συλλήψεις σε νέα «σκούπα» της ΕΛΑΣ

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4/10, στις ευρύτερες περιοχές των Δήμων Ευρώτα, Ανατολικής Μάνης και Μονεμβασίας, η οποία οργανώθηκε και...
Δευτέρα, 06 Οκτώβριος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Είκοσι συλλήψεις σε νέα «σκούπα» της ΕΛΑΣ
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4/10, στις ευρύτερες περιοχές των Δήμων Ευρώτα, Ανατολικής Μάνης και Μονεμβασίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Συνολικά έγιναν έλεγχοι σε 270 άτομα, εκ των οποίων 157 ήταν Έλληνες και 113 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 186 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 49 άτομα, από τα οποία έντεκα ήταν Έλληνες και 38 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν είκοσι άτομα.
Πιο αναλυτικά, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν αλλοδαπό για πλαστογραφία πιστοποιητικών, σε δύο Έλληνες για παράνομη αμμοληψία, σε έναν Έλληνα για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σε έναν Έλληνα για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού, καθώς και σε 15 αλλοδαπούς, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 21 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία παράβαση του υγειονομικού κανονισμού.   
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπο αρμόδιους εισαγγελείς. Όπως τονίζει η αστυνομία, οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti