Χιόνια στο οδικό δίκτυο της Λακωνίας

Ανοιχτές οι ΕΟ Σπάρτης-Τρίπολης και Σπάρτης-Καλαμάτας

Τρίτη, 10 Φεβρουάριος 2015 12:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χιόνια στο οδικό δίκτυο της Λακωνίας

Ουκ ολίγα προβλήματα προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει από χθες το απόγευμα και τη Λακωνία. Οι μεγαλύτερες αντιξοότητες παρατηρήθηκαν στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού, όπου λόγω των χιονοπτώσεων η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν μετ’ εμποδίων και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. Συγκεκριμένα, από τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας, 9/2, μέχρι και το πρωί της Τρίτης, 10/2, τα αυτοκίνητα κινούνταν μόνο με αλυσίδες στις Εθνικές οδούς Σπάρτης-Τρίπολης και Σπάρτης-Καλαμάτας.

Νεότερη ενημέρωση: 14.45

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, τα εκχιονιστικά μηχανήματα απομάκρυναν το χιόνι και έτσι η κυκλοφορία στις  ΕΟ Σπάρτης-Τρίπολης και Σπάρτης-Καλαμάτας διεξάγεται κανονικά. Παράλληλα, ανεστάλη η απόφαση κυκλοφορίας των   φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, απο το 23,45ο χλμ έως το 50ο χλμ της ΕΟ Τρίπολης - Σπάρτης, που ίσχυε μέχρι το πρωί της Τρίτης.

Με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται τα οχήματα από το 34ο χλμ της Εθνικής Οδού Τρίπολης –Σπάρτης (διασταύρωση Καρυών – Βαρβίτσας – Βαμβακούς) έως την Δ.Κ. Βαμβακούς Δήμου Σπάρτης

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti