Εκδήλωση αγάπης για τους τροφίμους του Ασύλου

Στο Θεολόγο Σπάρτης

Τρίτη, 10 Φεβρουάριος 2015 20:53 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδήλωση αγάπης για τους τροφίμους του Ασύλου

Μια πρωτότυπη, όσο και αξιέπαινη, εκδήλωση αγάπης πραγματοποίησαν τα μέλη του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου, το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Φεβρουαρίου, στο Θεολόγο Σπάρτης.

Ο γενικός αρχιερατικός επίτροπος της Μητρόπολης, εφημέριος Κοκκινόραχης και πρόεδρος του Φιλοπτώχου Ταμείου Θεολόγου, π. Συμεών Παπαγεωργίου και οι κυρίες του χωριού, δεξιώθηκαν τους τροφίμους του Ασύλου Ανιάτου Σπάρτης στην ταβέρνα που βρίσκεται πλησίον της εκκλησίας, προσφέροντάς τους απλόχερα αγάπη και χαρά. Τους τροφίμους συνόδευαν ο διευθυντής του ιδρύματος,  π. Ιωάννης Προφύρης, εργαζόμενοι του Ασύλου Ανιάτων καθώς και ο πρόεδρος του «Κληροδοτήματος Σαραντόπουλου» κ. Βασίλειος Παπαγιαννόπουλος.

Νωρίτερα στον ενοριακό ναό τελέστηκε δέηση, ενώ ακολούθησε η προσφορά δώρων που γέμισε με ικανοποίηση τους τροφίμους του ιδρύματος.

Κατά το συγκινητικό αποχαιρετισμό, οι κυρίες του Φιλοπτώχου Ταμείου Θεολόγου υποσχέθηκαν να ξανακαλέσουν τους συμπολίτες μας με τις ιδιαίτερες ικανότητες, κατά τους θερινούς μήνες, ώστε να τους δεξιωθούν στην όμορφη πλατεία του χωριού κάτω από τα πλατάνια.

Φωτο: ΙΜΜΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti