Συζητείται το αεροδρόμιο Σπάρτης στο ΠΣ

Συνεδρίαση με 8 θέματα της Περιφέρειας στις 2/3

Πέμπτη, 26 Φεβρουάριος 2015 13:03 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συζητείται το αεροδρόμιο Σπάρτης στο ΠΣ

Με οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη προσέρχεται στην τέταρτη τακτική  συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, τη Δευτέρα, 2/3 και ώρα 4.00΄ μμ, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.
Το μοναδικό λακωνικό θέμα που περιλαμβάνεται στην ατζέντα της συνεδρίασης είναι το αεροδρόμιο του Λευκοχώματος στη Σπάρτης.

Πιο συγκεκριμένα τα θέματα ημερήσιας διάταξης:
-Επερώτηση των Συμβούλων κ.κ. Νίκου Γόντικα και Βαγγέλη Γούργαρη με θέμα: Δηλώσεις για κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης στην Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση.

-Έγκριση ρύθμισης της κυκλοφορίας για την ολοκλήρωση της κατασκευής του έργου: «Ισόπεδος κόμβος αερολιμένα Καλαμάτας».

-Έγκριση θέσπισης παγίου κατ’ αποκοπή χορηγήματος καθαριότητας Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη και Τμήματος της Δ/νσης Διοικητικού – Οικονομικού της ΠΕ Αργολίδας, για το έτος 2015.

-Έγκριση θέσπισης παγίων χορηγημάτων καθαριότητας για τις υπηρεσίες της ΠΕ Κορινθίας.

-Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Μετεγκατάσταση-Μετατόπιση πλωτής μονάδας εκτροφής θαλασσίων ψαριών με παράλληλη αύξηση της ετήσιας δυναμικότητας, τον εκσυγχρονισμό των πλωτών εγκαταστάσεων, την αλλαγή των εκτρεφόμενων ειδών σε θαλάσσιους Μεσογειακούς Ιχθύες, καθώς και την αδειοδότηση των χερσαίων υποστηρικτικών εγκαταστάσεων της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.» στη θέση «Κατελάνος» του Δήμου Ν. Κυνουρίας της Π.Ε. Αρκαδίας (εξ αναβολής).

-Έγκριση ένταξης του έργου «Προστασία ακτών Μικράς Μαντίνειας Β’ Φάση» με προϋπολογισμό 120.000,00 € εις βάρος της πράξης «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από ανωτέρα βία στην ΠΕ Μεσσηνίας (2014 – 2017), προϋπολογισμού 1.500.000,00 €.

-Έγκριση τροποποίησης των πιστώσεων υποέργων - ένταξη νέου υποέργου του ενταγμένου έργου στο ΠΔΕ-ΣΑΕΠ026, «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» με κωδικό 2013ΕΠ02600004.

-Αεροδρόμιο Λευκοχώματος Σπάρτης.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti