Στη Σπάρτη «σταθμεύει» το Χαμόγελο του Παιδιού

Πασχαλινό παζάρι για την ενίσχυση του Οργανισμού

Τετάρτη, 01 Απρίλιος 2015 18:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη Σπάρτη «σταθμεύει» το Χαμόγελο του Παιδιού

Στην Κεντρική Πλατεία Σπάρτης έχει σταθμεύσει το «Χαμόγελο Του Παιδιού» από σήμερα, Τετάρτη 1 Απριλίου, πραγματοποιώντας πασχαλινό παζάρι για την ενίσχυση των δράσεων και του έργου του Οργανισμού.

Οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του «Χαμόγελου», αφού ετοίμασαν με αγάπη, φαντασία και δημιουργικότητα, χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, πασχαλινά δώρα καθώς και χειροποίητα κοσμήματα και κατασκευές, καλούν μικρούς και μεγάλους να κάνουν τις πασχαλινές τους αγορές, βοηθώντας παράλληλα εκατοντάδες παιδιά που έχουν ανάγκη.

Το πασχαλινό παζάρι του Οργανισμού θα βρίσκεται στη λακωνική πρωτεύουσα, έως το Σάββατο 4 Απριλίου και θα είναι ανοιχτό από τις 10.30΄ το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5.30΄ το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Σε περίπτωση μάλιστα βροχής, το παζάρι θα μεταφερθεί στο χώρο του Δημαρχείου.

Για όσους ωστόσο δεν καταφέρουν να βρεθούν στο παζάρι και επιθυμούν να συμβάλλουν στο έργο του «Χαμόγελου», μπορούν να βρουν όλα τα πασχαλινά είδη στο eshop του Οργανισμού ή να επικοινωνούν στο 211-7709980 και στο 210-7647760.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti