Αγκυροβόλησε στο Γύθειο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο

Αδ. Τζανετέα: «Επενδύουμε στον τουρισμό κρουαζιέρας»

Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2015 18:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αγκυροβόλησε στο Γύθειο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο

Στο Γύθειο «έδεσε» το πρωί της Πέμπτης, 4/6, το κρουαζιερόπλοιο “RIVIERA”, σηματοδοτώντας την έναρξη της άφιξης τουριστικών πλοίων στη Λακωνία, για τη φετινή περίοδο.

Στο πλοίο, το οποίο για πρώτη φορά αγκυροβόλησε στο λιμάνι Γυθείου, πραγματοποίησε επίσκεψη η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Αδ. Τζανετέα, συνοδευόμενη από τους περιφερειακούς σύμβουλους κ. Ματούλα Μπελεγρή, υπεύθυνη για θέματα τουρισμού,  Ιωάννη Τζεφεράκο και Ιωάννη Μποκουβάλα, το λιμενάρχη Γυθείου κ. Χ. Σταμπουλή, την πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Γυθείου κ. Σοφία Ροζάκη και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Τους εκπροσώπους της περιφερειακής αρχής υποδέχτηκε ο πλοίαρχος του πλοίου και μετά την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και τοπικών προϊόντων, που πρόσφερε η αντιπεριφερειάρχης, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους πολυτελέστατους χώρους του πλοίου.

Η κ. Τζανετέα δήλωσε ότι «η αυξημένη ζήτηση του λιμανιού για τουρισμό κρουαζιέρας δικαιώνει την επιλογή μας να επενδύσουμε στο λιμάνι του Γυθείου». Επιπροσθέτως τόνισε ότι «η Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκτός του λιμένα Γυθείου έχει προχωρήσει σε σημαντικά έργα υποδομής και πολιτισμού στην περιοχή του Γυθείου και της Μάνης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξη της στην συγκεκριμένη περιοχή και στην ικανοποίηση  χρόνιων αιτημάτων των κατοίκων της». Χαρακτηριστικά, η κ. Τζανετέα ανέφερε τις βελτιώσεις του οδικού άξονα Γυθείου – Αρεόπολης – Γερολιμένα, την ολοκλήρωση της μελέτης του τουριστικού καταφυγίου Γυθείου καθώς και τη συντήρηση και ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου Γυθείου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti