Δωρεά ζωοτροφών από την ΕΝΖΩ στους πληγέντες των Βατίκων

Ευχαριστήριο της αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Αδ. Τζανετέα

Τρίτη, 04 Αύγουστος 2015 13:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεά ζωοτροφών από την ΕΝΖΩ στους πληγέντες των Βατίκων

Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε την Παρασκευή, 31/7 το πρωί, η εταιρεία ζωοτροφών ΕΝΖΩ. Η εταιρεία, που έχει έδρα στη Σπάρτη, δώρισε 50 τόνους ενσιρώματος πορτοκαλόπιτας στους πληγέντες από την πρόσφατη πυρκαγιά κτηνοτρόφους της Νεάπολης. 

Με αφορμή τη συγκεκριμένη κίνηση, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς την εταιρεία.

Ολόκληρη η επιστολή της κ. Τζανετέα έχει ως εξής:
«Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά 50 τόνων ενσιρώματος πορτοκαλόπιτας παραγωγής Λακωνίας προς τους πληγέντες κτηνοτρόφους της Νεάπολης Βοιών του Δήμου Μονεμβασίας.

Με την προσφορά αυτή στηρίζετε τους κτηνοτρόφους των Βατίκων που έχουν υποστεί μεγάλη καταστροφή μετά από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Η πράξη σας αυτή αποδεικνύει ότι σε δύσκολες ώρες όλοι μαζί μπορούμε…

Σας ευχαριστούμε θερμά».

Δηλώσεις από εκπροσώπους
της ΠΕ Λακωνίας και της ΕΝΖΩ
Στο περιθώριο της φόρτωσης των ζωοτροφών σε φορτηγά για τη μεταφορά τους στα Βάτικα, δηλώσεις στο τοπικό κανάλι έκαναν η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Αδ. Τζανετέα, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, Ηλ. Στρατηγάκος και ο εκπρόσωπος της ΕΝΖΩ, Μ. Γκέκος.

Συγκεκριμένα, η κ. Τζανετέα δήλωσε: «Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία ΕΝΖΩ για την σημαντικότατη χορηγία της που θα βοηθήσει τους πληγέντες της περιοχής των Βατίκων».

Από την πλευρά του, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, κ. Ηλίας Στρατηγάκος σημείωσε: «Η εταιρεία παράγει από λακωνικά πορτοκάλια το συμπλήρωμα ζωοτροφής με άριστα αποτελέσματα για τα μηρυκαστικά αιγοπρόβατα και βοοειδή. Θα πρέπει να την αποθηκεύσουν σε δροσερό μέρος και να ακολουθήσουν προσεκτικά τις δοσολογίες χορήγησης στα ζώα».

Τέλος, ο εκπρόσωπος της ΕΝΖΩ, κ. Μηνάς Γκέκος ανέφερε: «Αισθανόμαστε ότι είναι καθήκον μας, σε μια τέτοια δύσκολη κατάσταση, να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας ώστε οι κάτοικοι των Βατίκων να έχουν μια βοήθεια για να ξεπεράσουν τις δύσκολες ώρες που περνάμε. Ανταποκριθήκαμε με το πρώτο κάλεσμα και πιστεύουμε ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο πρέπει ο καθένας να προσφέρει ό,τι μπορεί».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti