Η ΔΑΚΕ πρώτη δύναμη στις εκλογές των καθηγητών

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2016 13:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η ΔΑΚΕ πρώτη δύναμη στις εκλογές των καθηγητών

Η παράταξη της ΔΑΚΕ ήταν, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η νικήτρια στις εκλογές των καθηγητών που διεξήχθησαν την περασμένη Τετάρτη 2/11 στη Λακωνία.

Στην ανακοίνωσή της, η ΔΑΚΕ σημειώνει τα εξής: «Η ΔΑΚΕ καθηγητών Δ.Ε Ν. Λακωνίας αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει  για την μεγάλη τιμή που της κάνατε να την αναδείξετε πρώτη δύναμη στις εκλογές της Τετάρτης, 2-11-2016 για την επιλογή των αιρετών εκπροσώπων του κλάδου στα Υπηρεσιακά συμβούλια ΠΥΣΔΕ –ΑΠΥΣΔΕ – ΚΥΣΔΕ .

Όλοι οι υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της ΔΑΚΕ σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και υποσχόμαστε να εργαστούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Με γνώμονα νέες ιδέες και προτάσεις θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, ώστε η δημόσια εκπαίδευση να αποκτήσει ευρωπαϊκό προσανατολισμό, ποιότητα, διαφάνεια, αξιοκρατία.

Μέσα από ξεκάθαρες θέσεις, διάλογο, συνεργασία και ήπιους τόνους που δεν προσβάλουν τον εκπαιδευτικό μας χώρο αλλά και δεν χαρίζουν τίποτα, η ΔΑΚΕ συνεχίζει να μάχεται και να διεκδικεί ό,τι  προωθεί την εκπαίδευση και συμφέρει τον εκπαιδευτικό.

Η παράταξη της ΔΑΚΕ σημείωσε άνοδο λαμβάνοντας την προτίμηση μεγάλου μέρους των συναδέλφων.

Σας ευχαριστούμε θερμά!»

Ακολουθούν τα αναλυτικά αποτελέσματα:

01

0302

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος