Δωρεά Η/Υ από Πανεπιστήμιο στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης!

Ευχαριστίες του σχολείου στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2016 13:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεά Η/Υ από Πανεπιστήμιο στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης!

Πέντε υπολογιστικά συστήματα (Η/Υ) δώρισε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης! Την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης κ. Σταύρος Περγαντής και η εκπαιδευτικός του σχολείου κ. Αντωνία Χίου είχαν τη χαρά να μεταβούν στο ΟΠΑ όπου συναντήθηκαν με τον πρύτανη, κ. Εμμανουήλ Γιακουμάκη για να τον ευχαριστήσουν προσωπικά για τη δωρεά των Η/Υ στο σχολείο και να παραλάβουν το υλικό.

Η δωρεά αυτή εντάσσεται στο εκτεταμένο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης και περιβαλλοντικής παρέμβασης, που εξελίσσεται στο ΟΠΑ από τον Οκτώβριο του 2013. Μέχρι το τέλος του 2015, το Πανεπιστήμιο αυτό είχε ήδη δωρίσει περισσότερα από 130 συστήματα Η/Υ σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το 1ο  Γυμνάσιο Σπάρτης, που από τον Φεβρουάριο του 2016 είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον με επιστολή του διευθυντή κ. Περγαντή στον πρύτανη κ. Γιακουμάκη για υπολογιστικά συστήματα που αποσύρονται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση του ΟΠΑ για την ανταπόκρισή της στο αίτημα του σχολείου, τονίζοντας ότι «είναι πολύ σημαντικό ένα Πανεπιστημιακό Ίδρυμα να στέκεται αρωγός στις ανάγκες ενός περιφερειακού σχολείου».

Από την πλευρά του, ο πρύτανης του ΟΠΑ κ. Γιακουμάκης δήλωσε την πρόθεσή του να στηρίξει και στο μέλλον το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης, στο παιδαγωγικό και διδακτικό του έργο και να συμβάλει στη συνδιοργάνωση -του ΟΠΑ με το σχολείο- εκδήλωσης εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Τέλος, ο αναπληρωτής πρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, κ. Μπουραντώνης επιβεβαίωσε τις καλές προθέσεις του πρύτανη για συνέχιση της βοήθειας και συμπαράστασης εκ μέρους του ΟΠΑ στο 1ο Γυμνάσιο. «Τους ευχαριστούμε θερμά» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος