Επίσκεψη Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος στον Τατούλη

Συζητήθηκε η ενίσχυση των υποδομών ΠΥ Πελοποννήσου

Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2016 17:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίσκεψη Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος στον Τατούλη

Επίσκεψη στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Καπέλιος, προκειμένου να συζητήσουν την ενίσχυση των υποδομών των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας. Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ενημέρωσε τον περιφερειάρχη για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει όλο το προσωπικό, παρά την μεγάλη μείωση πόρων και ζήτησε την συνεργασία του, προκειμένου να ενισχυθεί ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός του Πυροσβεστικού Σώματος μέσα από χρηματοδότηση της Περιφέρειας από το ΠΕΠ 2014-2020.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφού πρώτα εξήρε την προσπάθεια των ανδρών και γυναικών της Πυροσβεστικής, καυτηρίασε τα προβλήματα που υπάρχουν από την έλλειψη παρουσίας της Πολιτείας, την οποία κάλεσε να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στο Πυροσβεστικό Σώμα. Ο κ. Τατούλης τόνισε πώς από την πλευρά της, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλει το Πυροσβεστικό Σώμα και θα στηρίξει τις ανάγκες που θα υπάρξουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου επισκέφτηκαν και οι εκπρόσωποι της ένωσης υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος, ο πρόεδρος της Ένωσης Μεσσηνίας κ. Νικήτας Μενούνος και ο γενικός γραμματέας κ. Αριστείδης Κτίστης, οι οποίοι αφού πρώτα τον ευχαρίστησαν για την μέχρι τώρα στήριξη του, τόνισαν από την πλευρά τους τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν μέσα στις δύσκολες για αυτούς οικονομικές συνθήκες με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Ο περιφερειάρχης τόνισε και στους συνδικαλιστές του Πυροσβεστικού πώς η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα σταθεί στο πλευρό τους.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος