Στο πλευρό του Τσίπρα στην Κρήτη ο Αραχωβίτης

Συνόδεψε τον πρωθυπουργό ο Λάκωνας βουλευτής

Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 17:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο πλευρό του Τσίπρα στην Κρήτη ο Αραχωβίτης

Διήμερη περιοδεία πραγματοποίησε στην Κρήτη από τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου, ο βουλευτής Λακωνίας και επικεφαλής της ΕΠΕΚΕ Αγροτικής Ανάπτηξης Στ. Αραχωβίτης, ο οποίος συνόδεψε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καθώς και τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου, Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη, Ναυτιλίας Παν. Κουρουμπλής και Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκη.

Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι είχαν συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς του Ηρακλείου και του Λασιθίου, με τον περιφερειάρχη Κρήτης καθώς και με δημάρχους του νησιού.

Στις Μοίρες Ηρακλείου, όπου ο πρωθυπουργός παρουσίασε το σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με αγροτικούς φορείς, όπου και υπογραμμίστηκαν οι βασικές ανάγκες της τοπικής αγροτικής παραγωγής. Και, βέβαια, τονίσθηκε απ' όλους η ανάγκη για ενίσχυση των νέων αγροτών μέσα από τους οποίους θα προέλθει και η αναζωογόνηση της υπαίθρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος