Επίσκεψη μαθητών του 1ου Γυμνασίου στο Γηροκομείο Σπάρτης

Στιγμές χαράς και αναζωογόνησης για τους ηλικιωμένους

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016 11:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίσκεψη μαθητών του 1ου Γυμνασίου στο Γηροκομείο Σπάρτης

Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, ομάδα μαθητών του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης επισκέφτηκε το Γηροκομείο Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι», με συνοδούς τη θεολόγο του σχολείου κ. Κανέλλα Μανώλη και τον καθηγητή Αγγλικών κ. Παναγιώτη Παπαγεωργίου.

Οι μαθητές πρόσφεραν στους γέροντες λίγα γλυκά και τρόφιμα και μερικά χειροποίητα διακοσμητικά. Με πολύ κέφι και όρεξη τραγούδησαν τα κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους γέροντες, οι οποίοι χάρηκαν με την παρουσία των παιδιών.

«Μέσα από την επίσκεψη αυτή, αλλά και μέσα από άλλες φιλανθρωπικές δράσεις, τα παιδιά καταλαβαίνουν λίγο καλύτερα πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη κάποιων ανθρώπων για ουσιαστική στήριξη, όχι μόνο στις γιορτινές μέρες αλλά και όλο το χρόνο.  

Μερικές φορές η στήριξη αυτή δεν κοστίζει τίποτε παραπάνω από λίγα λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο μας για παρέα και συντροφιά» αναφέρει το 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης.

Ο διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων και οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης εύχονται «σε όλο το κόσμο υγεία να περάσει όμορφα τις γιορτές και  το νέο έτος 2017 να του χαρίζει ευτυχία και πολλές επιτυχίες».

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος