Δ. Σπάρτης: 4.000.000 ευρώ για τη διαχείριση αποβλήτων

Υποβάλλεται προς χρηματοδότηση το Τοπικό Σχέδιο

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016 19:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δ. Σπάρτης: 4.000.000 ευρώ για τη διαχείριση αποβλήτων

Το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του Δήμου Σπάρτης συζητήθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, την Τετάρτη 21/12.

Ο προϋπολογισμός του Σχεδίου, που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το ΔΣ και θα υποβληθεί προς χρηματοδότηση στο αρμόδιο υπουργείο, ανέρχεται σε περίπου 3,9 εκατ. ευρώ και αφορά την αγορά κάδων, απορριμματοφόρων, δημιουργία πράσινων σημείων κ.α.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης «στόχος είναι να μειώσουμε τα απορρίμματα, ώστε να έχουμε καλύτερη διαπραγμάτευση». Ο ίδιος αποκάλυψε ότι μέχρι στιγμής, ο Δ. Σπάρτης έχει διανείμει συνολικά 6.000 κάδους, ενώ λόγω εξάντλησής τους, έχει γίνει νέα παραγγελία.

Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Στ. Αργειτάκου, ο Δήμος Λεβεντάκης από τη «Λαϊκή Ενότητα» και ο ανεξάρτητος Αλέκος Βουνάσης δήλωσαν «παρών», ενώ υπερψήφισε ο Π. Κουμουνδούρος από την «ΑΝΑΣΑ».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος