Μαθητές επισκέφτηκαν το Γηροκομείο Μολάων (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club

Από το ΚΠΕ και το ΕΠΑΛ Μολάων

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016 19:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μαθητές επισκέφτηκαν το Γηροκομείο Μολάων (ΦΩΤΟ)

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μολάων και εκπαιδευτικοί μαζί με τους μαθητές του ΕΠΑΛ Μολάων, πραγματοποίησαν την Πέμπτη (22/12) επίσκεψη στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Η Αγία Παρασκευή» της ΙΜΜΣ, για να ευχηθούν στους φιλοξενούμενους του ιδρύματος και τους εργαζομένους με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του ερχομού της νέας χρονιάς.

Τους επισκέπτες υποδέχθηκαν, με εγκαρδιότητα, ο προϊστάμενος του ιδρύματος, π. Παναγιώτης Λεγάκης, μαζί με το προσωπικό που μοχθούν καθημερινά και προσφέρουν με αγάπη τις υπηρεσίες τους.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ηλικιωμένους, τούς έδωσαν συμβολικά δώρα και έψαλαν τα κάλαντα.

Σε ανακοίνωσή του το ΚΠΕ Μολάων σημειώνει τα εξής: «Οι συμπαθείς παππούδες και γιαγιάδες μας υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και μας έδωσαν τις ευχές τους και την αγάπη τους.

Είναι πράγματι μεγάλη κατάκτηση για τον τόπο μας, η ύπαρξη και η υποδειγματική λειτουργία ενός τέτοιου ιδρύματος που σε δύσκολους καιρούς συνεχίζει να προσφέρει  ανεκτίμητες υπηρεσίες, με την στήριξη βέβαια όπως πάντα της τοπικής κοινωνίας».

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος