Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παιδικού Δημοτικού Σταθμού Δ. Σπάρτης

Παρουσία του δημάρχου Ευ. Βαλιώτη

Σάββατο, 24 Δεκέμβριος 2016 18:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παιδικού Δημοτικού Σταθμού Δ. Σπάρτης

Στην κατάμεστη αίθουσα, του Παιδικού Σταθμού του Δήμου Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, η ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Τα μικρά παιδιά, επιστρατεύοντας τα πιο ζεστά τους χαμόγελα, παρουσίασαν με την καθοδήγηση των παιδαγωγών τους ένα εξαιρετικό παιδικό εορταστικό πρόγραμμα και συγκίνησαν τους γονείς και τους φίλους, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους, θερμαίνοντας τις καρδιές όλων τις εορταστικές τούτες ημέρες.

Ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης κ. Θεμιστοκλή Πατσιλίβα παρακολούθησαν με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση τη χριστουγεννιάτικη γιορτή, που διοργανώθηκε με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

Ο Δήμος Σπάρτης και το Νομικό Πρόσωπο "θέλουν να συγχαρούν τους παιδαγωγούς καθώς και όλο το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού για την άρτια διοργάνωση, τους γονείς για το πνεύμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης, που δείχνουν προς τον Παιδικό Σταθμό και να επισημάνουν ότι σκοπός τους είναι να συνεχιστεί το σπουδαίο έργο που επιτελείται καθημερινά αλλά και να επιδιωχθούν ακόμη υψηλότεροι στόχοι".

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος