Δηλώσεις παραγωγής για αμπελουργούς και οινοποιούς

Έως 15/1 η προθεσμία

Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2016 13:20 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δηλώσεις παραγωγής για αμπελουργούς και οινοποιούς

Δηλώσεις παραγωγής και επεξεργασίας/εμπορίας υποβάλλουν υποχρεωτικά - το αργότερο μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2017-  όσοι έχουν παράγει οίνο ή/και γλέυκος από τη συγκομιδή της τρέχουσας αμπελοοινικής περιόδου.
 
Όπως ενημερώνει η  Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Λακωνίας από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης απαλλάσσονται:
- Οι οινοποιοί που παρασκευάζουν στις εγκαταστάσεις τους ποσότητα οίνου μικρότερη από 1000 λίτρα, που δεν διατέθηκε ούτε πρόκειται να διατεθεί στο εμπόριο με οποιαδήποτε μορφή
- Οι αμπελουργοί των οποίων οι εκμεταλλεύσεις καταλαμβάνουν έκταση μικρότερη από ένα στρέμμα και  κανένα μέρος της συγκομιδής δεν διατέθηκε ούτε πρόκειται να διατεθεί στο εμπόριο με οποιαδήποτε μορφή.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής,  Νίκια Βασιλική,  στο τηλ. 2731363320.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος