Στη Μάνη γυρίστηκε η διαφήμιση για το νέο iPhone! (VIDEO)

Συμμετείχαν κάτοικοι της περιοχής

Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017 16:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στη Μάνη γυρίστηκε η διαφήμιση για το νέο iPhone! (VIDEO)

Η Apple μόλις δημοσίευσε τη νέα διαφήμισή της για το iPhone 7 Plus στο κανάλι του YouTube, με τα γυρίσματά της να έχουν γίνει στη Μάνη!

Συγκεκριμένα, τα γυρίσματα που έγιναν τον περασμένο μήνα, πραγματοποιήθηκαν στο γραφικό-παραδοσιακό Οίτυλο -κυρίως- και στο Γερολιμένα και σε αυτά συμμετείχαν κάτοικοι της περιοχής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το vachosradio.gr, από την περιοχή της Μάνης συμμετείχαν η κ. Αγγελική Καραμασολή από το Οίτυλο (αρτοποιός), ο κ. Νίκος Γιανναρέας (ψαράς), ενώ ο βοσκός της διαφήμισης είναι από το Γερολιμένα. Όλοι οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές προέρχονται από την περιοχή των Αθηνών.

Δείτε video της διαφήμισης

Η υπόθεση
της διαφήμισης
Η διαφήμιση, που έχει τίτλο  «Take Mine», δείχνει ένα νεαρό κορίτσι που φτάνει  σε ένα ελληνικό παραθαλάσσιο χωριό για να επισκεφθεί τη γιαγιά της. Στο καφενείο του χωριού η εγγονή φωτογραφίζει τη γιαγιά χρησιμοποιώντας την λειτουργία του I phone «Πορτραίτο», διαθέσιμη αποκλειστικά στις μεγαλύτερες συσκευές της Apple. Ο ενθουσιασμός της γιαγιάς της για τη φωτογραφία είναι μεταδοτικός σε όλο το χωριό, το οποίο παίρνει σειρά και ποζάρει στο κινητό της.  Κάπως έτσι, η νεαρή αρχίζει να φωτογραφίζει όλο το χωριό. Τα παιδιά, οι γειτόνισσες, ο ιερέας, ένας ψαράς και ο βοσκός, η νεολαία του χωριού συγγενείς και φίλοι.

Η διαφήμιση αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση κατά τη μετάδοση της απονομής των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες».

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος