Σε πλήρη κινητοποίηση ο μηχανισμός της ΠΕ Λακωνίας για το χιονιά

Σύσκεψη στο Διοικητήριο

Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2017 13:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε πλήρη κινητοποίηση ο μηχανισμός της ΠΕ Λακωνίας για το χιονιά

Με πρωτοβουλία της αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδ. Τζανετέα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Διοικητήριο Λακωνίας, παρουσία των υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Λακωνίας, προκειμένου να γίνει αποτίμηση των προβλημάτων που προξενήθηκαν από τις πρόσφατες χιονοπτώσεις.

Η κ. Τζανετέα δήλωσε ότι η ΠΕ Λακωνίας «αντιμετώπισε αποτελεσματικά  την κατάσταση που δημιούργησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε συνεργασία με τους Δήμους και την Αστυνομία ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα και να παραμείνει ανοιχτό το οδικό δίκτυο.

Με συντονισμένες προσπάθειες η εθνική οδός Σπάρτης-Τρίπολης παρέμεινε ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια της χιονόπτωσης, καθώς επίσης και ολόκληρο το επαρχιακό δίκτυο με ελάχιστες εξαιρέσεις ορεινών τμημάτων.

Επίσης, στα πλαίσια της συνάντησης, προγραμματίστηκαν οι άμεσες ενέργειες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων κυκλοφορίας που πιθανόν προκύψουν από τον παγετό και ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών για την λήψη  των απαραίτητων μέτρων».

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος