Επί ποδός ο Δ. Σπάρτης για την αντιμετώπιση του χιονιά (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Σε πλήρη κινητικότητα οι υπηρεσίες του δήμου

Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2017 13:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επί ποδός ο Δ. Σπάρτης για την αντιμετώπιση του χιονιά (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Μέχρι και στο κέντρο της Σπάρτης σημειώθηκε χιονόπτωση την Τρίτη (10/1), δημιουργώντας ένα «λευκό» σκηνικό που θύμισε στους Σπαρτιάτες (κυρίως τους  μεγαλύτερους) ημέρες του 1987, οπότε  το είχε «στρώσει» ολοκληρωτικά σε όλη την πόλη!

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, σήμανε «συναγερμός». Ο μηχανισμός της Πολιτικής  Προστασίας του Δ. Σπάρτης βρέθηκε σε πλήρη κινητικότητα, ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα τα όποια προβλήματα στην πόλη και στα χωριά. Εκχιονιστικά μηχανήματα, αγροτικά και άλλα ειδικά οχήματα βρέθηκαν σε περιοχές όπου σημειώθηκε χιονόπτωση, ώστε να καθαριστούν δρόμοι και σημεία πρόσβασης σε οικίες.

Από την πρώτη στιγμή, στο μηχανοστάσιο του Δ. Σπάρτης βρέθηκαν ο δήμαρχος Βαγγέλης Βαλιώτης και ο αντιδήμαρχος Νίκος Φλώρος, συντονίζοντας και επιβλέποντας τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι υπάλληλοι του Δήμου.

Το χιόνι που έπεσε στη Σπάρτη, είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθεί παγετός σε κεντρικές οδούς της πόλης. Για να αποφευχθούν ατυχήματα και τραυματισμοί, συνεργεία του δήμου έριξαν αλάτι στην Κων/νου Παλαιολόγου και όπου αλλού παρατηρήθηκε πρόβλημα.

Όπως δήλωσε ο κ. Βαλιώτης η κατάσταση τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, καθώς ο Δ. Σπάρτης διαθέτει εμπειρία στη διαχείριση ανάλογων καταστάσεων.

Δείτε video με δηλώσεις των κκ Βαλιώτη και Φλώρου

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
Του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος